25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 1 de juny de 2018

Cloenda del Voluntariat per la Llengua a l'Institut Puig Cargol de Sant Antoni

El divendres, 1 de juny, va tenir lloc a la Sala Fontova de Calonge, l'acte de cloenda de la 5a edició del Voluntariat per la Llengua de l'Institut Puig Cargol de Sant Antoni de Calonge. 

Cloenda del Voluntariat per la Llengua a l'Institut Puig Cargol de Sant Antoni

Hi participen 27 alumnes, entre voluntaris i aprenents

Després de 10 setmanes de conversa en català, que van començar el mes de febrer, les parelles lingüístiques d'aquest centre educatiu van celebrar l'acte final, amb un programa d'allò més variat, que va incloure des d'intercanvis d'experiències, monòlegs, lectures en veu alta, imatges de la feina feta, dansa, música i, fins i tot, acrobàcies sobre patins.

La regidora de Cultura, Ensenyament i Joventut de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, Marta Geli i Marta Silvestre, LIC del Baix Empordà, van obrir l'acte i van agrair a les parelles lingüístiques el treball i la dedicació. Tot seguit, es va oferir als voluntaris i aprenents un petit esmorzar.

La tècnica de l'Oficina de Català de Calonge i la dinamitzadora comarcal del Voluntariat per la Llengua van cloure l'acte amb l'entrega de diplomes als participants i una bossa amb diferents obsequis. 

Tots els alumnes de 1r a 4t d'ESO que enguany han format part d'aquesta nova edició del Voluntariat per la Llengua als centres educatius han valorat molt positivament l'experiència i en alguns casos, són voluntaris lingüístics des de la primària. 


Oficina de Català de Calonge

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes