25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 12 de juny de 2018

Cloenda dels cursos de català de Palafrugell

El 7 de juny van finalitzar els últims cursos de català que ha organitzat l'Oficina de Català de Palafrugell: dos cursos intensius, de nivell Bàsic 1 i Bàsic 2, i un grup de conversa.

Des de l'octubre fins a la data de tancament, s'han organitzat 20 cursos, que han atès 288 alumnes. D'aquests cursos, la majoria (10) han estat de nivells bàsics, els altres s'han repartit entre elementals, intermedis i suficiències.

Cloenda dels cursos de català de Palafrugell

Pel que fa als cursos de nivell Elemental i Intermedi, s'han organitzat en la modalitat multigrau, és a dir, aules unitàries en què dos nivells diferents comparteixen aula i horari i la professora atén tots dos grups alternativament.  

Gràcies a la col·laboració amb diverses entitats, àrees municipals i voluntaris lingüístics,  s'han organitzat activitats complementàries variades: sessions del club de lectura fàcil a la Biblioteca; presentació del Voluntariat per la Llengua al Centre Fraternal; commemoració de l'Any Bertrana i de Màrius Torres el 2017, i de l'Any Fabra el 2018; rutes guiades amb la Fundació Pla, a Calella i a Llofriu; visites a la biblioteca; excursions per conèixer l'entorn i la Lectura de pomes del món.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes