25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 17 de maig de 2018

Cloenda dels cursos de català i del VxL a Roses

Enguany, en l'acte de cloenda dels cursos de català i del VxL al Teatre Municipal de Roses, hem presentat el projecte "Petjada catalana", una iniciativa de la Marta Faixedas

Cloenda dels cursos de català i del VxL a Roses

Després del parlament de benvinguda de l'alcaldessa, la Montse Mindan, la Marta Faixedas, llicenciada en Ciències Polítiques, amant de la història i amb un gran interès per l'empremta catalana a l'exterior, ha presentat la pàgina web "Petjada catalana".

"Petjada catalana" és un espai que vol recollir la història que han ajudat a crear persones que van marxar de Catalunya a la recerca de noves oportunitats i que, d'alguna manera, encara són recordades als països d'acollida. També s'hi recullen tots aquells indrets de fora del territori català que es caracteritzen per tenir-hi una marcada petjada catalana.

Un cop acabada aquesta presentació, amb participació animada dels assistents, el regidor de Cultura, en Francesc Giner, ha dit unes paraules i ha tingut un record per a Pompeu Fabra, "el seny ordenador de la llengua catalana", en l'any en què es commemora el 150è aniversari del seu naixement.

A continuació, hem gaudit de la tradicional degustació de menjars del món, que ens ha permès tastar plats d'arreu elaborats pels mateixos alumnes i per les parelles lingüístiques.

Iniciatives d'aquest tipus enriqueixen culturalment les persones que participen en l'acte i consoliden la idea que el català és, i ha de ser, la llengua d'acollida. 


Responsable OC Roses
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter