25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 28 de febrer de 2018

Voluntaris i aprenents al Parlament de Catalunya

Quaranta persones, entre voluntaris i aprenents, van tenir l'oportunitat ahir de visitar el Parlament de Catalunya i de conèixer més de prop la tasca que duu a terme la institució. 

Voluntaris i aprenents al Parlament de Catalunya

Parelles lingüístiques de Girona, Cassà, Llagostera, Celrà i Sarrià van visitar la institució catalana

Parelles lingüístiques de Girona, Cassà, Celrà, Sarrià i el grup de conversa de la Fundació Ramon Noguera de Llagostera amb la seva voluntària, van fer una sortida a Barcelona per visitar el Parlament. Van poder veure diversos espais de l'edifici, com el saló dels Passos Perduts, l'escala i l'hemicicle. Ben asseguts en els escons, els assistents van poder conèixer una part de la molta història que contenen les parets del Parlament, així com la tasca que hi fan parlamentaris i funcionaris.

La visita també va servir per copsar el dia a dia de la institució, ja que els visitants es van creuar amb diputats, treballadors i nombrosos periodistes. Les fotos més buscades van ser les de l'hemicicle i el faristol des d'on es fan els parlaments. Una bona ocasió per conèixer un dels símbols del país i que ha servit per compartir experiències entre parelles lingüístiques.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes