25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 19 de desembre de 2017

Alumnes i VxL participen a la caminada per la Marató, a Sta. Cristina d'Aro

Alguns dels alumnes i de les parelles lingüístiques de la vall d'Aro també varen col·laborar amb la Marató de TV3 participant a la caminada organitzada per l'Associació de Dones de Sta. Cristina d'Aro Ermessenda, entitat col·laboradora del VxL.

Alumnes i VxL participen a la caminada per la Marató, a Sta. Cristina d'Aro

Alumnes i parelles es van sumar a la crida de l'Associació Ermessenda

El dissabte 16 de desembre, un grup d'alumnes dels cursos de català de la vall d'Aro i algunes parelles lingüístiques varen participar a la caminada solidària, organitzada per l'Associació de Dones de Sta. Cristina d'Aro Ermessenda, en benefici de la Marató de TV3. La caminada, d'anada i tornada, va començar a les 10 del matí a l'Oficina de Turisme de Sta. Cristina d'Aro, amb l'objectiu d'arribar al castell de Benedormiens de Castell d'Aro, i va acabar al voltant de les 12 del migdia.

L'Associació de Dones de Sta. Cristina d'Aro Ermessenda ha signat un acord de col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística per promoure el Voluntariat per la llengua i ens ajuda amb l'aportació de persones voluntàries que podem aparellar amb els aprenents que tenim als cursos de català de la vall d'Aro.

Els felicitem per la iniciativa solidària i els agraïm que sempre utilitzin el català com a llengua vehicular en els actes que organtitzen.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes