25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 1 de desembre de 2017

Presentació de les parelles lingüístiques d’una nova edició del Voluntariat per la llengua a Roses

Ahir al vespre vam presentar noves parelles lingüístiques al Teatre Municipal de Roses, acompanyats d'en David Vila i Ros, que ens va parlar de dos dels seus últims llibres

Presentació de les parelles lingüístiques d’una nova edició del Voluntariat per la llengua a Roses

El regidor de Cultura, en Francesc Giner, va iniciar l'acte amb un parlament de benvinguda. A continuació, en En David Vila i Ros va reflexionar sobre l'ús social de la llengua a partir del seu llibre I si parlem català? i alumnes i aprenents lingüístics van ajudar-lo a llegir microcontes de l'altre llibre que també va presentar, Roba estesa. Tot seguit, vam presentar les 24 parelles lingüístiques d'enguany i els vam donar material per dinamitzar les seves trobades. Va cloure l'acte l'alcadessa de Roses, la Montse Mindan, compartint amb nosaltres els seus hàbits lingüístics i agraint als assistents el seu interès per la llengua i les seves ganes d'apredre-la.

El programa Voluntariat per la llengua es va implementar a Roses l'any 2004. Al llarg de 13 anys, aquesta iniciativa s'ha consolidat plenament a la població. Fins avui, hem constituït 814 parelles lingüístiques.


Responsable OC Roses
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes