25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 9 de novembre de 2017

Presentació del VxL al Pla de l'Estany

Les parelles que participaran enguany en el programa es reuneixen al Cívic de Porqueres per conèixer-se i participar en una primera activitat conjunta. 

Presentació del VxL al Pla de l'Estany

Una xerrada del paremiòleg Víctor Pàmies dona el tret de sortida a la nova edició del VxL

Ahir al vespre, al Centre Cívic de Porqueres, va tenir lloc la presentació de la nova edició del Voluntariat per la llengua a la comarca. 

D'entrada, la responsable del Servei de Català va explicar breument en què consisteix el programa i va presentar voluntaris i aprenents, als quals va lliurar material vari i els carnets. A continuació, i aprofitant que el Centre Cívic de Porqueres ens ha convidat a participar en el cicle expositiu "El català il·lustrat", que uneix els refranys i les frases fetes amb el disseny, vam assistir a la xerrada del lingüista Víctor Pàmies, el qual va exposar el seu treball sobre paremiologia i va parlar de l'origen i la pervivència d'expressions -algunes de populars i d'altres de més sàvies- com ara adagis, proverbis, apotegmes, dites, refranys, etc. 

Aquesta activitat va ser la primera d'un seguit de propostes que s'aniran concretant destinades als participants en el VxL i els alumnes dels cursos de català. 


SCC del Pla de l'Estany
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes