25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 1102 notícies disponibles
Dilluns, 10 de desembre de 2018

En marxa el Voluntariat per la llengua a Llagostera

En marxa el Voluntariat per la llengua a Llagostera Dimarts es va donar el tret de sortida a una nova edició del Voluntariat per la llengua a Llagostera. Es van presentar quatre parelles lingüístiques que se sumen a les deu de la Fundació Ramon Noguera que ja estan en funcionament.
Dimecres, 5 de desembre de 2018

El Cinema Infantil en Català (CINC) a Olot tanca el cicle de tardor amb un miler d'espectadors

El Cinema Infantil en Català (CINC)  a Olot tanca el cicle de tardor amb un miler d'espectadors En aquesta edició de tardor, han passat per Cines Olot 1.240 espectadors, la qual cosa significa una mitjana de 100 espectadors per pel·lícula (se'n projecta una cada cap de setmana, tant el dissabte com el diumenge, a les 16 h).
Dimecres, 5 de desembre de 2018

El VxL ja està en marxa al Pla de l'Estany

El VxL ja està en marxa al Pla de l'Estany Durarant els mesos d'octubre i novembre s'han constituït diverses parelles i trios lingüístics i un grup de conversa.
Dimecres, 5 de desembre de 2018

L'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa" ha tingut una bona acollida a Olot

L'exposició Del 21 de novembre al 4 de desembre s'ha pogut veure, a Can Monsà, l'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa", sobre la figura de Fabra i la seva aportació a la llengua catalana, un muntatge amb columnes 3D fet amb la col·laboració de Política Lingüística i la Diputació de Girona. Aquesta exposició s'emmarcava dins La Fabrada, el programa d'actes que, a la Garrotxa, ha commemorat l'Any Fabra.
Dimecres, 5 de desembre de 2018

Visita guiada a l'Arxiu Municipal de Lloret de Mar

Visita guiada a l'Arxiu Municipal de Lloret de Mar Voluntaris per la llengua i alumnes dels cursos de nivell intermedi i de suficiència visiten les dependències de l'Arxiu de Lloret
Dimarts, 4 de desembre de 2018

El Cinema Infantil en Català (CINC) tanca el cicle de tardor amb 989 espectadors als Cinemes Roses

El Cinema Infantil en Català (CINC) tanca el cicle de tardor amb 989 espectadors als Cinemes Roses Al llarg del darrer cap de setmana d'octubre i de tots els caps de setmana de novembre s'han projectat cinc pel·lícules dins del cicle Cinema Infantil en Català CINC
Dilluns, 3 de desembre de 2018

Voluntaris, aprenents i alumnes de Palamós visiten la capella del Carme

Voluntaris, aprenents i alumnes de Palamós visiten la capella del Carme Els participants al Voluntariat per la llengua de Palamós, conjuntament amb els alumnes de català, el dijous 29 de novembre van visitar la capella del Carme guiats per Núria Teno, la restauradora del Museu de la Pesca.
Dilluns, 3 de desembre de 2018

Tercera i última sessió del Club de lectura fàcil d'Olot d'aquest 2018

Tercera i última sessió del Club de lectura fàcil d'Olot d'aquest 2018 El dijous 29 de novembre va tenir lloc la tercera sessió del Club de lectura fàcil a la Biblioteca Marià Vayreda d'Olot. En aquesta ocasió, es va comentar el llibre 'Frankenstein o el nou Prometeu'.
Divendres, 30 de novembre de 2018

Els alumnes del C2 del Gironès participen a la Viquimarató

Els alumnes del C2 del Gironès participen a la Viquimarató Els alumnes van participar La V Nit de la Llengua al Món Digital, organitzada anualment per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura i la Fundació Amical Wikimedia, que va tenir lloc el dijous 29 de novembre i que enguany es va dedicar a la figura de Pompeu Fabra, contribuint així a la celebració de l'Any Fabra.
Dijous, 29 de novembre de 2018

Club de lectura fàcil Manuel de Pedrolo i El mecanoscrit del segon origen

El Club de lectura fàcil d'El mecanoscrit del segon origen i el coneixement del seu autor, Manuel de Pedrolo, van aplegar unes 40 persones a la Biblioteca de Palafrugell. La gran majoria, alumnes dels cursos de català per a adults dels nivells B3 i E1 que s'havien llegit la versió fàcil feta per Núria Martí Constans.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes