25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 1148 notícies disponibles
Dimarts, 23 d'abril de 2019

Sant Jordi a Palamós: intercanvi de llibres en català

Sant Jordi a Palamós: intercanvi de llibres en català Presentacions de lectures recomanades per a Sant Jordi,  i intercanvi de llibres en català.
Dimarts, 23 d'abril de 2019

Lliurament de premis del concurs “Endevina-la!” de Cassà

Lliurament de premis del concurs “Endevina-la!” de Cassà En total s'han recollit 2.160 butlletes, de les quals 2043 eren correctes. Hi han participat 783 persones, 554 de més de 14 anys que han omplert 962 butlletes, i 229 nens i nenes de menys de 14 anys, que n'han omplert 1.198.
Dimarts, 23 d'abril de 2019

Avui comença la 6a edició de Girona, mots i flors

Avui comença la 6a edició de Girona, mots i flors Les flors i la literatura arriben de nou a la ciutat amb Girona, mots i flors, una iniciativa del Servei Local de Català que durant tres setmanes inunda la ciutat de cartells amb el nom d'una flor, la seva etimologia i un fragment literari que hi fa referència.
Dimarts, 23 d'abril de 2019

La biblioteca de Sant Joan de les Abadesses difon el VxL

La biblioteca de Sant Joan de les Abadesses difon el VxL
Dimarts, 23 d'abril de 2019

Palafrugell celebra un any més la Lectura de poemes d'arreu del món

Palafrugell celebra un any més la Lectura de poemes d'arreu del món La Lectura de poemes d'arreu del món va tenir lloc el 12 d'abril i va comptar amb 19 participants, alumnes dels cursos de català de tots els nivells, que van llegir poesia en 13 idiomes diferents: català, castellà, eusquera, àrab, gallec, búlgar, mandarí, amazic, romanès, francès, tarifit, guaraní i italià.
Dilluns, 15 d'abril de 2019

Paraules i expressions lloretenques, recollides en cartells i punts de llibre

Paraules i expressions lloretenques, recollides en cartells i punts de llibre
Divendres, 12 d'abril de 2019

Blanes acull la 1a Fira d'Ocupació de la Selva, TreballemGI

Blanes acull la 1a Fira d'Ocupació de la Selva, TreballemGI El dijous 11 d'abril, les més de quaranta empreses participants a la Fira van rebre l'assessorament del CPNL en l'àmbit empresarial, a través de l'Oficina de Català de Blanes.
Divendres, 12 d'abril de 2019

Cloenda d’un taller de conversa a l’escola Salvador Dalí de Figueres

Cloenda d’un taller de conversa a l’escola Salvador Dalí de Figueres El dijous 11 d'abril, va tenir lloc l'acte de cloenda d'un taller lingüístic en català per a mares i pares a l'escola Salvador Dalí. Nou voluntàries s'han trobat un cop a la setmana des del mes de desembre de 2018 al mes d'abril de 2019 per practicar la conversa en català.
Divendres, 12 d'abril de 2019

Cloenda del VII Taller de lectura i conversa en català de Roses

Cloenda del VII Taller de lectura i conversa en català de Roses Aquesta setmana hem fet la darrera sessió de l'activitat Fem-la petar amb un llibre, un taller de lectura i conversa en català, que hem dut a terme des del 19 d'octubre de 2018 fins al 12 d'abril de 2019 a l'Espai Z de la Biblioteca Municipal de Roses.
Dimecres, 10 d'abril de 2019

El Cinema Infantil en Català (CINC) tanca el cicle de primavera amb 587 espectadors als Cinemes Roses

El Cinema Infantil en Català (CINC) tanca el cicle de primavera amb 587 espectadors als Cinemes Roses Al llarg del tots els caps de setmana de març i el primer d'abril s'han projectat cinc pel·lícules dins del cicle Cinema Infantil en Català CINC

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes