25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 1182 notícies disponibles
Dimarts, 19 de novembre de 2019

Sortida al Museu de la Pesca de Palamós

Sortida al Museu de la Pesca de Palamós Dimecres 13 de novembre, els alumnes de Bàsic 2 de Palamós van visitar el Museu de la Pesca. 
Dilluns, 18 de novembre de 2019

Cassà i Llagostera posen en marxa una nova edició del Voluntariat per la llengua

Cassà i Llagostera posen en marxa una nova edició del Voluntariat per la llengua Cassà i Llagostera han començat una nova edició del Voluntariat per la llengua amb tres parelles lingüístiques a cada municipi.
Dilluns, 18 de novembre de 2019

Comença el primer curs del projecte "El català a través del teatre" a Figueres

Avui, dilluns 18 de novembre, ha començat el primer curs del projecte "El català a través del teatre" fruit de la col·laboració entre l'Aula de Teatre Eduard Bartolí i l'Oficina de Català de Figueres, una iniciativa adreçada als alumnes dels cursos de català que pretén fomentar l'aprenentatge de la llengua a través de les arts escèniques.
Divendres, 15 de novembre de 2019

Cursos per al personal de l'Administració local al Pla de l'Estany

Cursos per al personal de l'Administració local al Pla de l'Estany Durant els mesos de setembre, novembre i desembre, el Servei Comarcal de Català, en col·laboració amb la Diputació de Girona, du a terme dues propostes formatives en llengua catalana a la seu del Consell Comarcal del Pla de l'Estany. Els cursos estan dirigits a tot el personal de l'Administració local.
Dilluns, 11 de novembre de 2019

Nou club de lectura a Lloret de Mar

Nou club de lectura a Lloret de Mar Els alumnes del nivell elemental de l'Oficina de Català de Lloret tenen un nou espai per practicar l'expressió oral
Dilluns, 11 de novembre de 2019

Sarrià de Ter acull una nova edició del Voluntariat per la llengua

Sarrià de Ter acull una nova edició del Voluntariat per la llengua El bar d'El Coro va acollir divendres la presentació de les parelles lingüístiques que participaran en una nova edició del Voluntariat per la llengua a Sarrià de Ter.
Divendres, 8 de novembre de 2019

Inici del VIII Taller de lectura i conversa en català de Roses

Inici del VIII Taller de lectura i conversa en català de Roses Amb la Mercè Fages, la Mar Pèlach i la Montse Sastre al capdavant del projecte, avui ha començat Fem-la petar amb un llibre. VIII Taller de lectura i conversa en català, a l'Espai Z de la Biblioteca Jaume Vicens i Vives de Roses 
Divendres, 8 de novembre de 2019

Presentació de les parelles lingüístiques tardor 2019 de Palamós

Presentació de les parelles lingüístiques tardor 2019 de Palamós Divendres 8 de novembre ha tingut lloc la presentació del Voluntariat per la llengua 2019-2020. Les parelles lingüístiques que s'han constituït s'han pogut conèixer després de la visita efectuada a la capella del Carme de Palamós, on han pogut veure l'exposició "Navegants d'aiguamolls.2000 anys de secrets enfonsats", guiada per les tècniques del Museu de la Pesca.
Dijous, 7 de novembre de 2019

Alumnes de l'Oficina de Català visiten l'Arxiu Municipal

Alumnes de l'Oficina de Català visiten l'Arxiu Municipal Una bona manera d'acostar-se a la història de Lloret 
Dijous, 7 de novembre de 2019

Comença un grup de conversa a l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona

Comença un grup de conversa a l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona Tres joves estudiants de diferents disciplines del sector de l'hostaleria participen en un grup de conversa amb un voluntari del Voluntariat per la llengua. D'aquesta manera, milloraran el nivell de català oral.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter