25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 1063 notícies disponibles
Dimecres, 25 de juliol de 2018

Concurs Juguem amb Fabra a Nova Ràdio Lloret

Concurs Juguem amb Fabra a Nova Ràdio Lloret Del 2 de juliol al 12 d'agost, per Nova Ràdio Lloret es transmeten tres preguntes sobre la vida i l'obra de Pompeu Fabra
Dimarts, 24 de juliol de 2018

Finalitzen els cursos del Programa Aprèn.cat de St. Feliu de Guíxols

Finalitzen els cursos del Programa Aprèn.cat de St. Feliu de Guíxols El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) va encarregar al CPNL l'organització de 3 cursos de català presencials per a persones en atur i inscrites al SOC de Palamós. Aquests cursos s'han impartit a St. Feliu de Guíxols amb un total de 135 h (Bàsic 1, Bàsic 2 i Bàsic 3), del 7 de maig al 23 de juliol, amb l'objectiu d'ajudar aquestes persones a millorar laboralment.
Divendres, 20 de juliol de 2018

Edició estiuenca del Voluntariat per la llengua a l'Escala

Edició estiuenca del Voluntariat per la llengua a l'Escala Onze parelles lingüístiques gaudiran de les trobades durant els mesos de juliol i agost. Alguns dels voluntaris són estiuejants de l'Escala que aprofitaran les seves vacances per conversar en català amb els aprenents.
Dilluns, 16 de juliol de 2018

Activitat didàctica al Museu de l’Empordà

Activitat didàctica al Museu de l’Empordà Els alumnes del grup de B3 del SOC i del curs de conversa han realitzat una visita guiada per les sales del Museu de l'Empordà de Figueres mitjançant l'activitat 'Aprèn a mirar el paisatge'.
Dimarts, 3 de juliol de 2018

Visita guiada a la Biblioteca Jaume Vicens i Vives de Roses

Visita guiada a la Biblioteca Jaume Vicens i Vives de Roses Els alumnes del curs Bàsic 2 van fer una visita guiada a la Biblioteca Jaume Vicens i Vives de Roses per practicar els coneixements adquirits a l'aula
Dijous, 28 de juny de 2018

La Ruta dels Restaurants de Figueres

La Ruta dels Restaurants de Figueres Primer van ser el restaurant de cuina de mercat i braseria del conegut grup Can Punyetes i el projecte innovador de cuina creativa Bocam-Gastrònoms, ambdós, a més d'oferir l'espai de què disposen com a punt de trobada per a les Parelles Lingüístiques i comprometre's a atendre-les en català, s'adherien a la Ruta de la Tapa, una iniciativa de l'Oficina de Català de Figueres que s'emmarca en el Programa del Voluntariat per la Llengua. Sota el paraigua del Consorci per a la Normalització Lingüística, els establiments tenen acords de col·laboració amb l'Oficina, amb l'objectiu d'oferir un espai distès per conversar en català i alguns avantatges a les parelles lingüístiques.
Dijous, 28 de juny de 2018

Berenada al fort del Calvari per cloure el curs a Girona

Berenada al fort del Calvari per cloure el curs a Girona El passat dia 21 de juny, el Servei Local de Català va fer la ja tradicional caminada per celebrar el final de curs. Aquest any, la caminada va culminar amb una berenada al fort del Calvari.
Dimecres, 27 de juny de 2018

Festa de cloenda dels cursos de català i del VxL a Figueres

Festa de cloenda dels cursos de català i del VxL a Figueres L'acte de cloenda dels cursos de català i dels participants del programa de Voluntariat per la llengua va aplegar dijous passat unes 70 persones a l'auditori de l'antic convent dels Caputxins de Figueres. El segon tinent d'alcalde, Jordi Masquef,  va dirigir unes paraules als alumnes, voluntaris i aprenents per parlar sobre la importància de la llengua com a element de cohesió social i per encoratjar-los a continuar aprenent la llengua i a utilitzar-la en tots els àmbits. 
Dimarts, 26 de juny de 2018

Activitats de fi de curs a Banyoles

Activitats de fi de curs a Banyoles El passat 21 de juny, alumnes del cursos de català i participants en el VxL van celebrar el final del curs amb dues activitats ben refrescants: una volta a l'estany amb la barca Tirona i un berenar al parc de la Draga.  Podeu veure l'àlbum de fotos clicant aquí. 
Divendres, 22 de juny de 2018

Acabem les classes, però continuem parlant!

Acabem les classes, però continuem parlant! Aquesta ha estat una setmana de tancament de cursos, de comiats i festes de fi de curs. A Arbúcies el dimarts 19 de juny ha estat l'últim dia del grup del Bàsic 2 i també del Bàsic 1. I el dimecres, els alumnes del Bàsic 3 han sabut les notes de la prova de nivell A2.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes