25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 1164 notícies disponibles
Dilluns, 8 de juliol de 2019

Caminada per cloure els cursos de català i el programa de VxL a Figueres

Caminada per cloure els cursos de català i el programa de VxL a Figueres Alumnes dels cursos de català, participants de VxL i professores van fer una sortida a peu fins a la població de Vilabertran. La caminada, d'uns quaranta-cinc minuts, va permetre que els participants parlessin en un ambient distès a la vegada que es gaudia d'un entorn paisagístic moltes vegades poc conegut.
Dilluns, 8 de juliol de 2019

Diverses activitats per cloure els cursos de la Bisbal

Diverses activitats per cloure els cursos de la Bisbal El castell. La ceràmica. La biblioteca. Un berenar compartit, alumnes i participants al VxL.  Totes aquestes activitats van servir per tancar els cursos de la Bisbal el passat mes de juny.
Dimarts, 25 de juny de 2019

Gran gimcana saltenca per a la cloenda del curs 2018-2019

Gran gimcana saltenca per a la cloenda del curs 2018-2019 El passat 20 de juny es va tancar oficialment el curs lectiu 2018-2019 a Salt amb diverses activitats, entre les quals va destacar la gran gimcana de descobriment del municipi de Salt.
Divendres, 21 de juny de 2019

Vint parelles lingüístiques noves aquest estiu a Girona

Vint parelles lingüístiques noves aquest estiu a Girona El Voluntariat per la llengua no atura l'activitat a Girona ciutat i ahir va presentar vint parelles lingüístiques noves, que aprofitaran l'estiu per trobar-se i conversar en català.
Divendres, 21 de juny de 2019

Arbúcies, mots i flors per enramar les Enramades

Arbúcies, mots i flors per enramar les Enramades Des del dia de les Catifes, el diumenge 16 de juny, als aparadors de les botigues que formen part de l'Associació Comerç Arbúcies ja s'hi poden veure els cartells Arbúcies, mots i flors. Es tracta de composicions amb el nom de diverses flors, la seva etimologia i un text d'alguns dels grans autors de la literatura catalana que hi fa referència.
Divendres, 21 de juny de 2019

Cloenda dels cursos de català de Platja d'Aro amb un berenar multicultural

Cloenda dels cursos de català de Platja d'Aro amb un berenar multicultural En un ambient distès i amè, els alumnes i les professores dels cursos de català de Castell-Platja d'Aro es van retrobar per celebrar el final del trimestre i desitjar-se un bon estiu en el berenar de final de curs. L'acte, que va tenir lloc el 20 de juny de 2019 al porxo del Centre Cívic Vicenç Bou, també va comptar amb la participació d'alguns voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua de la vall d'Aro.
Dijous, 20 de juny de 2019

Passeig amb barca i berenar per tancar el curs i el VxL al Pla de l'Estany

Passeig amb barca i berenar per tancar el curs i el VxL al Pla de l'Estany Una quarantena de persones, entre alumnes dels cursos de català i participants en el Voluntariat per la llengua, van prendre part a la celebració del final del curs 2018-2019 al Pla de l'Estany. 
Dimecres, 19 de juny de 2019

Experiències i jocs per cloure el Voluntariat per la llengua a Girona

Experiències i jocs per cloure el Voluntariat per la llengua a Girona Ahir a la tarda voluntaris i aprenents van ser els protagonistes de la cloenda del Voluntariat per la llengua a Girona. Una voluntària, un aprenent i dues parelles lingüístiques van compartir les experiències i sensacions de la seva participació en el VxL.
Dimarts, 18 de juny de 2019

Alumnes de Bàsic de Palamós visiten el mercat i la biblioteca

Alumnes de Bàsic de Palamós visiten el mercat i la biblioteca Per acabar el curs, els alumnes de nivell Bàsic de Palamós han visitat el mercat, on han pogut veure i practicar els noms dels productes de les parades. Han completat la sortida amb una visita a la Biblioteca, on alguns alumnes s'han fet el carnet.
Dilluns, 17 de juny de 2019

Visita guiada La Figueres de Dalí

Visita guiada La Figueres de Dalí Divendres 7 de juny, un grup de 31 alumnes i participants del VxL de l'Oficina de Català de Figueres van participar a la visita guiada La Figueres de Dalí, conduïda per la guia turística Bel Bellvehí. La visita s'inicià a la placeta baixa de la Rambla de la ciutat, davant de l'escultura que segueix la tècnica de l'anamorfosi dedicada a Salvador Dalí, tècnica que va ser objecte de la curiositat del pintor, com a gran experimentador que era.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter