25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 1146 notícies disponibles
Dilluns, 15 d'abril de 2019

Paraules i expressions lloretenques, recollides en cartells i punts de llibre

Paraules i expressions lloretenques, recollides en cartells i punts de llibre
Divendres, 12 d'abril de 2019

Blanes acull la 1a Fira d'Ocupació de la Selva, TreballemGI

Blanes acull la 1a Fira d'Ocupació de la Selva, TreballemGI El dijous 11 d'abril, les més de quaranta empreses participants a la Fira van rebre l'assessorament del CPNL en l'àmbit empresarial, a través de l'Oficina de Català de Blanes.
Divendres, 12 d'abril de 2019

Dossier de lectures recomanades

Dossier de lectures recomanades El Servei de Català d'Olot-la Garrotxa ha elaborat una petita guia de lectures recomanades per a Sant Jordi. És una guia tan vàlida com qualsevol altra: només pretén donar idees a aquelles persones que no tenen triada, encara, la lectura que compraran.
Divendres, 12 d'abril de 2019

Cloenda d’un taller de conversa a l’escola Salvador Dalí de Figueres

Cloenda d’un taller de conversa a l’escola Salvador Dalí de Figueres El dijous 11 d'abril, va tenir lloc l'acte de cloenda d'un taller lingüístic en català per a mares i pares a l'escola Salvador Dalí. Nou voluntàries s'han trobat un cop a la setmana des del mes de desembre de 2018 al mes d'abril de 2019 per practicar la conversa en català.
Divendres, 12 d'abril de 2019

Cloenda del VII Taller de lectura i conversa en català de Roses

Cloenda del VII Taller de lectura i conversa en català de Roses Aquesta setmana hem fet la darrera sessió de l'activitat Fem-la petar amb un llibre, un taller de lectura i conversa en català, que hem dut a terme des del 19 d'octubre de 2018 fins al 12 d'abril de 2019 a l'Espai Z de la Biblioteca Municipal de Roses.
Dimecres, 10 d'abril de 2019

El Cinema Infantil en Català (CINC) tanca el cicle de primavera amb 587 espectadors als Cinemes Roses

El Cinema Infantil en Català (CINC) tanca el cicle de primavera amb 587 espectadors als Cinemes Roses Al llarg del tots els caps de setmana de març i el primer d'abril s'han projectat cinc pel·lícules dins del cicle Cinema Infantil en Català CINC
Dimecres, 10 d'abril de 2019

Commemoració del Dia Mundial de la Poesia a Figueres

Commemoració del Dia Mundial de la Poesia a Figueres El pati de la Fundació Clerch i Nicolau es va omplir amb alumnes i participants del voluntariat per la llengua per llegir el poema inèdit Poesia. Música de l'ànima, teixida en paraules, de Rosa Fabregat (Cervera, 1933), en català, castellà, italià, rus, francès, romanès i àrab. Després, diversos participants van llegir poemes de Joan Brossa, ja que aquest any es commemora el centenari del naixement del poeta, i poemes escrits per ells.
Dimecres, 10 d'abril de 2019

Acte de cloenda d’un taller de conversa a l’escola Parc de les Aigües de Figueres

Acte de cloenda d’un taller de conversa a l’escola Parc de les Aigües de Figueres Aquest dimarts va tenir lloc l'entrega de diplomes a totes les mares de l'escola Parc de les Aigües que han participat al taller de conversa del programa de Voluntariat per la llengua a les escoles.
Dimecres, 10 d'abril de 2019

Tertúlies a les escoles de la Bisbal: dues acaben i dues comencen

Tertúlies a les escoles de la Bisbal: dues acaben i dues comencen Com ja es va fer durant el curs passat, les tertúlies per a pares i mares dels centres educatius de la Bisbal s'estan portant a terme novament a les escoles de primària de la Bisbal, per tal d'introduir els alumnes en la llengua i afavorir la relació família escola.
Dilluns, 8 d'abril de 2019

El SCC del Ripollès, a la Fira de les 40 hores

El SCC del Ripollès, a la Fira de les 40 hores El Servei Comarcal de Català del Ripollès (SCC) ha estat present a la Fira de les 40 hores de Ripoll, que s'ha fet aquest cap de setmana.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes