25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 1069 notícies disponibles
Dilluns, 15 d'octubre de 2018

Inici d’un taller de conversa a l’escola Pallach de Figueres

Inici d’un taller de conversa a l’escola Pallach de Figueres Per segon any consecutiu, el 9 d'octubre es va iniciar un taller de conversa per a mares i pares al centre educatiu Pallach amb 13 participants, després de l'èxit dels tallers durant el curs acadèmic anterior. La voluntària que condueix el taller és Antònia Solsona, mestra jubilada amb una gran experiència en tallers de conversa, que ja havia fet de voluntària en anys anteriors en aquesta escola.
Dijous, 11 d'octubre de 2018

Nova edició del VxL al geriàtric Maria Gay de Girona

Nova edició del VxL al geriàtric Maria Gay de Girona El centre geriàtric de Girona participa un any més en el Voluntariat per la llengua. S'han format nou parelles lingüístiques entre el personal del centre.
Dimecres, 10 d'octubre de 2018

"L'Homenot" de Pla sobre Fabra, a la Biblioteca de la Bisbal

Ahir vespre, Jordi Massoni, de la Gespa Teatre de Palamós, va oferir una lectura dramatitzada de textos de Josep Pla sobre la figura i l'obra de Pompeu Fabra, amb motiu de l'Any Fabra. Els assistents també van poder veure l'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa", ubicada a la mateixa Biblioteca. 
Dimecres, 10 d'octubre de 2018

La Gimcana de les Llengües del CNL d'Osona i del SCC del Ripollès homenatja Fabra

La Gimcana de les Llengües del CNL d'Osona i del SCC del Ripollès homenatja Fabra La Gimcana de les Llengües, que enguany arriba a la desena edició, dedicarà les preguntes de la primera setmana a Pompeu Fabra.
Dilluns, 8 d'octubre de 2018

Comença el Mòdul C del PRT d'alimentació de l'Aula Gastronòmica de l'Empordà

Comença el Mòdul C del PRT d'alimentació de l'Aula Gastronòmica de l'Empordà Durant aquest mes d'octubre, el CPNL porta a terme, a Vall-llobrega, el Mòdul C que correspon al Programa de Reincorporació al Treball (PRT) d'elaboració i conservació de productes en fresc. 
Dilluns, 8 d'octubre de 2018

Tot a punt per començar la X Gimcana de les Llengües!

Tot a punt per començar la X Gimcana de les Llengües! Enguany la Gimcana de les Llengües celebra la desena edició i volem que sigui ben especial. L'organització, com l'any passat, va a càrrec del CNL d'Osona i el SCC del Ripollès.  A més, estrenem categoria, la del Voluntariat per la Llengua, en la qual podran concursar-hi els participants d'aquest programa de tot Catalunya.
Dijous, 4 d'octubre de 2018

Commemoració de l’Any Pompeu Fabra a Roses: "Pompeu Fabra, l’homenot"

Commemoració de l’Any Pompeu Fabra a Roses: La lectura dramatitzada de fragments de l'homenot que Josep Pla va dedicar a Pompeu Fabra va reunir alumnat dels cursos de català i veïns i veïnes de Roses a Ca l'Anita
Dijous, 27 de setembre de 2018

Dues parelles lingüístiques entrevistades a Televisió de Girona

Dues parelles lingüístiques entrevistades a Televisió de Girona El Voluntariat per la llengua va ser present ahir al programa Connecti.cat per celebrar el Dia Europeu de les Llengües i conèixer l'experiència de dues parelles lingüístiques de Girona.
Dimecres, 19 de setembre de 2018

Alumnes del CNL de Girona posen cara i veu a la campanya de difusió dels cursos del CPNL d'enguany

Alumnes del CNL de Girona posen cara i veu a la campanya de difusió dels cursos del CPNL d'enguany Cinc alumnes de l'Oficina de Català de Blanes han servit de model per a l'edició de materials publicitaris del curs 2018-2019
Dilluns, 17 de setembre de 2018

L'alcalde Salt amb els alumnes de català

L'alcalde Salt amb els alumnes de català La Sala de Plens de l'Ajuntament de Salt es va convertir el passat divendres en l'aula de l'últim dia de classe per als alumnes del Programa de Reincorporació al Treball. on el professor va ser l'alcalde de la ciutat, Jordi Viñas.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes