25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 1168 notícies disponibles
Dilluns, 17 de juny de 2019

Visita guiada La Figueres de Dalí

Visita guiada La Figueres de Dalí Divendres 7 de juny, un grup de 31 alumnes i participants del VxL de l'Oficina de Català de Figueres van participar a la visita guiada La Figueres de Dalí, conduïda per la guia turística Bel Bellvehí. La visita s'inicià a la placeta baixa de la Rambla de la ciutat, davant de l'escultura que segueix la tècnica de l'anamorfosi dedicada a Salvador Dalí, tècnica que va ser objecte de la curiositat del pintor, com a gran experimentador que era.
Dilluns, 17 de juny de 2019

Bona participació a la Jornada de Portes Obertes de Can Monsà

Bona participació a la Jornada de Portes Obertes de Can Monsà Les entitats ubicades a Can Monsà (Servei de Català d'Olot-la Garrotxa, Fundació d'Estudis Superiors, UNED Garrotxa i KREAS) van celebrar, el divendres 14 de juny, que hem arribat al final d'un altre curs, el 2018/19. Es va oferir tot un programa de tallers, que van estar funcionant tota la tarda, i la festa es va acabar amb un berenar popular.
Dilluns, 17 de juny de 2019

L'Endevina-la té més de 1.800 participants a Olot

L'Endevina-la té més de 1.800 participants a Olot Aquesta ha estat la primera edició de l'ENDEVINA-LA, que s'ha celebrat a Besalú al maig i a Olot, de l'11 de maig a l'11 de juny. Els premis es van donar dissabte a la nit, emmarcats dins la celebració del 'Shopping Nit', la nit de les botigues obertes a Olot. L'Endevina-la ha estat una activitat conjunta del Servei de Català d'Olot-la Garrotxa i l'Associació de Comerciants d'Olot. Hi han col·laborat 114 establiments de la ciutat.
Dimecres, 12 de juny de 2019

Èxit de participació al concurs "Endevina-la" de la Bisbal

Èxit de participació al concurs Per segon any, la gent de la Bisbal ha participat a la campanya de jeroglífics "Endevina-la", que ha comptat amb el suport de la Federació de Comerciants de la Bisbal i de l'Ajuntament.
Divendres, 7 de juny de 2019

Alumnes de l'Oficina de Catala de Lloret i participants en el VxL visiten el poblat ibèric del Turó Rodó

Alumnes de l'Oficina de Catala de Lloret i participants en el VxL visiten el poblat ibèric del Turó Rodó Visita guiada a un element del Museu Obert de Lloret (MOLL)
Dijous, 6 de juny de 2019

Més d’un miler de parelles lingüístiques a la demarcació

Més d’un miler de parelles lingüístiques a la demarcació El Punt Avui publica una notícia del Voluntariat per la llengua i els 30 anys del Consorci per a la Normalització lingüística. Gisela Pladeveya -Girona
Dilluns, 3 de juny de 2019

Alumnes de català participen en un taller nàutic i surten a navegar amb el GEN Roses

Alumnes de català participen en un taller nàutic i surten a navegar amb el GEN Roses Partint d'un projecte elaborat entre el Grup d'Esports Nàutics (GEN Roses) i l'Oficina de Català de Roses, l'objectiu del qual és promoure un marc d'activitats relacionades amb l'àmbit dels esports nàutics, entre alumnes i parelles lingüístiques, aquest dilluns hem dut a terme un nou  taller
Dilluns, 3 de juny de 2019

Cloenda del Club de lectura a Figueres

Cloenda del Club de lectura a Figueres El dia 29 de maig va tenir lloc la cloenda del Club de lectura per a alumnes de nivell elemental, intermedi i de suficiència.  Marga Pascual, voluntària del programa de VxL i amb una àmplia experiència com a conductora de clubs de lectura, ha acompanyat els lectors des d'octubre de 2018 fins al maig de 2019.
Dimarts, 28 de maig de 2019

Jornada "Acompanyament a l'emancipació"

Jornada Amb el títol "I si els parlem català?" el Centre de Normalització Lingüística de Girona ha participat a les quatre jornades "Acompanyament a l'emancipació" organitzades pels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies i adreçada a directors de centres d'acollida, educadors i treballadors socials de les comarques gironines.
Dilluns, 27 de maig de 2019

III Certamen de Lectura en Veu alta a Blanes

III Certamen de Lectura en Veu alta a Blanes El divendres 24 de maig, al Teatre de Blanes, els alumnes de català de Blanes van retre un homenatge a Pere Calders amb motiu del 25è aniversari de la seva mort

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter