25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


ensenyament

Nivell superior C2 en línia

El Curs de nivell superior C2 en línia està orientat a facilitar l'aprenentatge de la llengua a aquelles persones que per raons professionals, personals, geogràfiques, etc., trien aquesta opció d'aprenentatge de català. 

Es basa en el programa de llengua catalana C2 i el certificat que s'obté és equivalent al de la Direcció General de Política Lingüística (DGPL). 

L'aprenent no té l'obligació d'assistir a classe, ja que utilitza la plataforma virtual d'aprenentatge Aula mestra i compta sempre amb l'orientació i guiatge d'un tutor. 

A més, té la possiblitat d'assistir a sessions presencials optatives per aclarir conceptes, resoldre dubtes i ampliar informació, i també de compartir coneixements amb els altres aprenenents a través d'un blog. 

Per acreditar els coneixements adquirits cal fer una prova final presencial (80%) i les activitats d'avaluació durant el curs (20%). S'obté el certificat si se superen tots els blocs eliminatoris de la prova i s'obté una puntuació igual o superior a 70. 

Inscripcions

Setembre 2018 (places limitades)

Les proves de col·locació i les inscripcions i es poden fer a tots els serveis i oficines de català. Cal consultar abans els horaris.   
Podeu clicar damunt d'aquest enllaç per consultar els preus vigents. 

La prova de col·locació per determinar el nivell de partida és aconsellable que la facin els alumnes que tenen un certificat del nivell de Suficència de la DGPL o del mateix Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i és obligatòria per a la resta. 

Calendari cursos previstos

octubre de 2018 a maig de 2019

Sessions de presentació del curs per als alumnes inscrits

En aquests moments no n'hi ha cap de prevista. 

Prova d'assoliment presencial (cursos actuals)

28 i 30 de maig de 2018 (s'informarà del lloc i l'horari durant el curs)


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes