25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


ensenyament

Cursos de modalitat combinada

Aquesta modalitat de cursos combina l'autoformació de l'aprenent a través d'un espai virtual (www.parla.cat o Aula Mestra) i l'assessorament personalitzat (mitjançant un sistema tutorial) amb sessions presencials que completen i complementen l'aprenentatge. 

Quins cursos d'aquesta modalitat oferim des del CNL de Girona?

Parla.cat és un espai web modern i atractiu per a la difusió d'eines de comunicació i recursos didàctics relacionats amb l'aprenentatge de la llengua catalana. Amb el Parla.cat tens l'oportunitat de formar part d'una comunitat virtual on pots compartir experiències amb altres aprenents a través de les eines de comunicació que t'ofereix l'entorn.

Aquesta modalitat alterna l'aprenentatge totalment en línia amb unes sessions presencials per treballar especialment les tasques més orals. La matrícula es fa des dels serveis de català del CNL de Girona i les tutories van a càrrec de professorat del mateix centre. 

Oferim cursos de nivells elemental (B1), intermedi (B2) i suficiència (C1) semipresencials des de l'entorn virtual Parla.cat i seguint un pla de treball dissenyat per un tutor que ajuda l'alumne en el procés d'aprenentatge. Requereixen una dedicació mínima de 45 hores durant 4 mesos (3-4 hores setmanals). Aquesta modalitat inclou 3 sessions presencials.

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), a més, ofereix una modalitat 100 % virtual que també compta amb el suport d'un tutor o una tutora que guia i motiva l'aprenentatge. La matrícula es fa des de http://www.parla.cat.

I per lliure, sense matrícula i sense tutor, es pot accedir al material de tots els nivells sense límit de temps, des del bàsic fins al de suficiència, a l'entorn  Parla.cat

Videoguia de presentació

  • curs de redacció semipresencial , adreçat a totes les persones que vulguin millorar l'expressió escrita i que ja hagin cursat el nivell de suficiència o el nivell superior. També s'ofereixen sessions presencials. la dedicació mínima és de 45 hores en 3-4 mesos. 

  • curs de llenguatge administratiu semipresencial, de 20 hores, adreçat a totes aquelles persones que volen millorar la redacció de documents administratius. Es treballaran 3 tipus de documents: la carta, el correu electrònic i l'ofici. Combina el treball personal amb el lliurament d'activitats al tutor. 

  • curs d'orientació per preparar-se la prova de nivell superior, semipresencial. Té una durada de 20 hores i combina les sessions presencials (8 hores) amb l'estudi a distància (12 hores). S'adreça a persones que volen presentar-se a la prova de nivell superior (C2) de la Direcció General de Política Lingüística.

Informació 

A tots els serveis i oficines de català del CNL.

Matrícula

Per matricular-se a qualsevol curs de català cal fer una prova de col·locació per determinar el nivell. Es pot fer tots els serveis i oficines de català del CNL. Abans, consulteu els dies i horaris d'inscripció de cada servei de català

Els alumnes opinen...


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes