25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


ensenyament

Curs de llenguatge administratiu semipresencial

El curs semipresencial de llenguatge administratiu va adreçat a aquelles persones que, per raons professionals o personals, volen ampliar els seus coneixements d’aquest àmbit específic de la llengua. És per això que en aquest curs de 20 hores es posa a l’abast de l’alumnat recursos per redactar documents administratius clars i correctes.

Es tracta d’un curs semipresencial organitzat de la manera següent:

  • 3 sessions presencials, d’una hora cadascuna. La primera i la tercera són d’assistència opcional; la segona és obligatòria perquè és un control de continguts.
  • 17 hores a distància, d’estudi a casa, a partir d’un material i amb l’assessorament, durant tot el procés d’aprenentatge, del tutor.

Els alumnes treballen cada unitat amb un material base que proposa el tutor i que ells mateixos podran ampliar a partir de referències d’altres materials que són a la xarxa. Els alumnes accedeixen a un entorn d'aprenenentatge (Aula mestra) on troben el material, participen en un fòrum i des d'on el tutor els fa arribar notícies i avisos. Algunes activitats seran autocorrectives i les altres s’hauran d’enviar al tutor perquè les revisi i les avaluï.

L'alumne que superi les activitats del curs i l'activitat d'avaluació que es fa a la sessió presencial obtindrà un certificat d'aprofitament del Curs de llenguatge administratiu semipresencial. 

Preu

33,38 euros de matrícula (amb possibilitat de reducció) i 7,2 euros per a l'expedició del certificat. 

Inscripcions

En aquest moment no n'hi ha cap de programat. 

Per a més informació:

Servei de Català d'Olot-la Garrotxa
Carrer del Mont Carmel, 3- 17800 Olot

972 27 09 02   olot(ELIMINAR)@cpnl.cat
www.cpnl.cat/olot-garrotxa [Consulteu l’apartat Ensenyament › Formació complementària]


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes