25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


ensenyament

Els alumnes opinen...

M'ho he passat molt bé fent el curs. He après molt i gràcies a la teva ajuda he millorat la redacció de textos que, a banda d'obtenir el certificat, era un dels meus objectius. Estic tan engrescada que potser m'animo a fer el nivell de perfeccionament D...

En els cinc cursos que he fet he tingut molta sort amb el professorat que he tingut.
Independentment de si superem l'examen o no, crec que hem après molt i que ha valgut la pena.

M'agradaria agrair a tots els professors que he tingut al llarg d'aquest curs. Estic molt contenta amb la manera amb que estan formulades totes les tasques. A més a més, es nota que, als professors, els agrada fer la seva feina i que és per gust.

Parlo altres idiomes com el portuguès, castellà, anglès i francès, però estudiant en català m'hi sento més a gust. No m’hi avorreixo gens ni mica.

Per mi ha estat molt interessant, perquè m’ha donat les respostes que he necessitat en cada moment. Em sento molt més segura parlant i escrivint català, tant a la feina com també al carrer, ja que el meu desig és poder conservar la meva feina.
També puc dir que l’estructura de les activitats i pla de treball per aprendre català són molt difícils, però pràctiques.

Mai havia seguit un curs en línia. La veritat és que m'ha costat molt al principi, però al final he entès el seu funcionament.

M'ha agradat el curs perquè m'ha donat la possibilitat d'aprofundir en el meu coneixement de català i adonar-me que no és gens fàcil.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter