25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


empresa

ELR fase 2: comunicacions de l'empresa

Les empreses inscrites a la fase 2 del projecte Empreses lingüísticament responsables (ELR) us comprometeu a tenir les comunicacions escrites més habituals a la vostra empresa en un català correcte i entenedor.

El Projecte ELR permet incloure la responsabilitat lingüística dins la gestió de la RSE, i per això un dels compromisos de les empreses és aconseguir l'autonomia lingüística. Per arribar-hi, en aquesta segona fase es treballen dues vies:

  1. una formació de Recursos lingüístics a la xarxa per donar a conèixer a les empreses eines de consulta útils i fiables.
  2. la correcció de les comunicacions triades, a partir de la qual s'elaborarà un pla d'assessorament lingüístic perquè l'empresa tingui identificats els errors més habituals i la revisió de textos sigui un procediment temporal.

Per encetar la segona via, heu d'escollir mitjançant aquest formulari dues de les opcions de documentació de l'empresa que us proposem tot seguit. Si voleu treballar algun document que no és a la llista, el podeu apuntar al camp "Altres documents".

Recordeu que heu de prémer el botó "enviar" perquè quedi registrada la vostra tria.

Dades identificatives de l'empresa

Documents per revisar

Important!

Els documents seleccionats en aquest formulari heu d'enviar-los per correu electrònic a l'adreça olot-garrotxa@cpnl.cat abans del 30 de juny. Perquè els puguem revisar adequadament, han de ser en format Word; per a formats de document diferents, consulteu-nos abans.

Informació sobre el tractament de dades personals

Tal com estableix l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), us informem que les dades personals que proporcioneu seran tractades amb la finalitat de gestionar la documentació relacionada amb el projecte Empreses lingüísticament responsables impulsat pel Servei de Català d'Olot-la Garrotxa.

El responsable del fitxer és el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Teniu dret a accedir, rectificar i cancel·lar les vostres dades i oposar-vos al seu tractament, en les condicions previstes en la legislació vigent. Per exercir aquests drets, us podeu adreçar per escrit al CPNL, c. de Muntaner, 221, 08036 Barcelona.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes