25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Bases del II Concurs de Fotografia "Atrapa la falta"

1.    Entraran a formar part del concurs totes aquelles fotografies penjades a Instagram amb l'etiqueta #atrapalafalta i l'etiqueta de la població on s'ha fet la foto.  Les fotografies han de recollir errades lingüístiques en català en rètols, cartells, fullets, cartes, menús de restaurants,etc. exposats al públic.

2.    Per participar-hi cal ser seguidor del compte d'Instagram del CNLG (@cnlgirona)

3.    El concurs comença el 7 de març a les 00.00 hores i acaba el 24 d'abril de 2016 a les 23.59 hores.

4.    La resolució dels guanyadors serà el 3 de maig de 2016 i es faran públics el 5 de maig. Els guanyadors seran contactats a través d'un missatge a la seva fotografia. Els noms dels guanyadors es faran públics als comptes de Facebook, Twitter i Instagram del Centre de Normalització Lingüística de Girona. Els guanyadors hauran d'enviar un correu a l'organització (cnlgi(ELIMINAR)@cpnl.cat) en què consti el seu nom, cognoms, telèfon i correu electrònic i la fotografia original amb la major resolució possible.

5.    Les fotografies hauran de ser fetes en el període del concurs. Se'n poden fer tantes com es desitgi, totes entraran en el concurs.

6.    Les fotos han de ser originals. Es poden fer tant amb dispositiu mòbil (Android/ Iphone) com amb tauleta.

7.    La participació al concurs és gratuïta.

Ús de les imatges

1.    Les imatges penjades a les xarxes socials esmentades anteriorment amb l'etiqueta #atrapalafalta seran públiques al web del Centre de Normalització Lingüística de Girona (www.cpnl.cat/xarxa/cnlgirona/).

2.    Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades pel Centre de Normalització Lingüística de Girona per a futures campanyes de promoció de la llengua.

3.    Els participants cedeixen expressament al Centre de Normalització Lingüística de Girona, sense exclusivitat i sense limitació temporal, el permís d'explotació i reproducció de fotografies que s'hagin presentat al concurs, de conformitat amb la vigent Llei de propietat intel·lectual, inclosa la seva explotació a Internet.

4.    La publicació d'imatges a Instagram amb l'etiqueta #atrapalafalta significa l'acceptació d'aquestes bases.

Ús de les dades

1.    Pujar les fotografies a Instagram amb l'etiqueta #atrapalafalta implica el permís perquè ens posem en contacte amb els guanyadors a través d'un missatge a la fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als canals indicats anteriorment.

2.    El Centre de Normalització Lingüística de Girona no es fa responsable dels drets de les persones que puguin aparèixer a les fotografies.

Jurat i premis

1.    El jurat estarà format per professionals del Consorci per a la Normalització Lingüística i del sector de la comunicació i la fotografia.

2.    El jurat emetrà el seu veredicte el dimecres 3 de maig de 2016 i el farà públic el dijous 5 de maig.

3.    La decisió del jurat és definitiva, però es reserva el dret a modificar-la si el guanyador no contacta amb l'organització abans de les 13 hores del 5 de maig de 2016. En aquest cas, se seleccionarà com a guanyadora la següent imatge amb més números de vots pel jurat.

4.    Hi haurà 3 premis. Es valorarà l'originalitat i la qualitat de la imatge. El jurat es reserva la potestat d'atorgar altres premis o accèssits.

5.    Els premis no es podran bescanviar per diners.

Addicional

1.    L'organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d'un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.

2.    La participació en el concurs implica l'acceptació de totes les condicions d' Instagram.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter