25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Bases del II Concurs de Fotografia "I tu, jugues en català?"

El  Centre de Normalització Lingüística de Girona convoca el segon concurs de fotografia amb motiu de la campanya  "I tu, jugues en català?". L'objectiu de la campanya és fomentar la promoció dels jocs en català i donar visibilitat a la llengua catalana a les xarxes socials per mitjà de la participació ciutadana.

Aquest any es podrà participar al concurs a través d'Instagram i per correu electrònic.

S'iniciarà el 21 de desembre de 2015 a les 00.00 hores i s'allargarà fins al 31 de gener de 2016 a les 23.59 hores.

Bases del concurs

1. Les fotos es podran presentar a través d'Instagram i, també, per correu electrònic.

2. El motiu de totes les fotografies que es presentin ha de tenir relació amb el fet de jugar en català.

3. Les fotografies hauran de ser fetes dins el període del concurs. Se'n poden fer tantes com es vulgui, totes entraran al concurs.

4. Les fotos han de ser originals. Es podran fer tant amb dispositiu mòbil (Android o  iPhone), com amb tauleta o càmera de fotos.

5. La participació al concurs és gratuïta.

6. Modalitat Instagram:

6.1  Els participants d'Instagram hauran de penjar-hi les fotos amb l'etiqueta #jugoencatalà.

6.2  Si els participants són alumnes dels cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), hauran de posar dues etiquetes: #jugoencatalà i una altra en què consti #CPNL, nom de la població on fan el curs i nivell del curs. Per exemple: #jugoencatalà #CPNLSaltBàsic3.

7. Modalitat correu electrònic:

7.1  Els qui hi participin per correu electrònic hauran d'enviar la fotografia a l'adreça jugoencatala(ELIMINAR)@cpnl.cat.

A l'assumpte del correu hi hauran d'escriure jugoencatalà i al cos del missatge, un nom i un telèfon de contacte.

7.2  Si els participants de correu electrònic són alumnes dels cursos de català del CPNL, hauran d'enviar la fotografia a l'adreça jugoencatala(ELIMINAR)@cpnl.cat

En l'assumpte hi hauran d'escriure jugoencatalà i CPNL, nom de la població on fan el curs i nivell del curs. Per exemple: jugoencatalà CPNLSaltBàsic3. 

Al cos del missatge també hi hauran de fer constar el seu nom i un telèfon de contacte.

8. El dia 12 de febrer  ens posarem en contacte amb els guanyadors a través del seu perfil d'Instagram o amb un missatge, si hi participen via correu electrònic.

9. La decisió del jurat és definitiva, però es reserva el dret a modificar-la si el guanyador no contacta amb l'organització abans de les 13 hores del dimarts 16 de febrer de 2016. En aquest cas, se seleccionarà com a guanyadora la imatge següent amb més nombre de vots.

La resolució dels guanyadors serà el 19 de febrer de 2016.

10.  Els noms dels guanyadors es faran públics als comptes de Facebook, TwitterInstagram i al web del Centre de Normalització Lingüística de Girona (CNL).

11.  Els guanyadors hauran de fer arribar la fotografia original al correu jugoentacatala@cpnl.cat  amb la major resolució possible.

Ús de les imatges

1. Els participants cedeixen expressament al Centre de Normalització Lingüística de Girona, sense exclusivitat i sense limitació temporal, el permís d'explotació i reproducció de fotografies que s'hagin presentat al concurs, de conformitat amb la Llei de propietat intel·lectual vigent, inclosa la seva explotació a Internet.

2. Les imatges que hagin participat al concurs es penjaran a les xarxes socials i al web del CNL, i també a les xarxes socials de l'Ajuntament de Girona, Diputació de Girona i Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

3. Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades pel Centre de Normalització Lingüística de Girona per a futures campanyes de promoció de la llengua.

4. La publicació d'imatges a Instagram amb l'etiqueta #jugoencatalà significa l'acceptació d'aquestes bases.

Ús de les dades

1. Pujar les fotografies a Instagram amb l'etiqueta #jugoencatalà o enviar-les per correu electrònic implica el permís perquè ens posem en contacte amb els guanyadors amb un missatge a la fotografia o al correu. Els noms dels guanyadors també es faran públics als canals indicats anteriorment.

2. El Centre de Normalització Lingüística de Girona no es fa responsable dels drets de les persones que puguin aparèixer a les fotografies.

Jurat i premis

1. El jurat està format per:

a)  Un representant de l'Oficina de Comunicació de l'Ajuntament de Girona

b)  Un representant del Patronat de Turisme Costa Brava Girona

c)  Un representant del Centre de Normalització Lingüística de Girona

 d) Un representant d'un establiment col·laborador de la campanya "I tu, jugues en català?"

2. Hi haurà premis per a cada modalitat: Instagram i correu electrònic.

Addicional

1. L'organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d'un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.

2. La participació en el concurs implica l'acceptació de totes les condicions de Twitter, Facebook i Instagram.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter