Agenda

Filtres aplicats

 • Programa: Llengua i cultura > Commemoracions literàries > Any Joan Fuster [X]
 1. Celebrem Sant Jordi amb Ràdio Banyoles i Joan Fuster    

  Llengua i cultura > Activitats culturals > Sant Jordi, Llengua i cultura > Commemoracions literàries > Any Joan Fuster

  Alumnes i voluntaris i aprenents van visitar les instal·lacions de Ràdio Banyoles el dia 30 de març. La sortida els va permetre conèixer de primera mà com funciona aquest mitjà de comunicació local i, al mateix temps, gravar un seguit d'aforismes de Joan Fuster, del qual el novembre de 2022 es va celebrar el centenari del naixement.

  Banyoles

 2. Alumnes i participants en el VxL visiten Ràdio Banyoles

  Cursos de català > Activitats d'aprenentatge, Acolliment > Cursos de català, Llengua i cultura > Activitats culturals > Sortides culturals, Llengua i cultura > Commemoracions literàries > Any Joan Fuster

  L'activitat no només consistirà a conèixer com són per dins les instal·lacions de la ràdio, la programació que s'hi fa o com treballen els tècnics, sinó que també servirà perquè els alumnes i els voluntaris i aprenents del VxL siguin protagonistes per un dia de la programació.

  Banyoles

 3. Presentació del CORRELLENGUA 2022

  Llengua i cultura > Activitats culturals, Llengua i cultura > Commemoracions literàries > Any Joan Fuster

  Aquest 2022 serà el segon any que el Servei de Català d'Olot-la Garrotxa i Òmnium Garrotxa organitzen el Correllengua. Aquest any, un exalumne dels cursos de català del CPNL llegirà el Manifest; a continuació, el Pastor de Riudaura i el Pastisser d'Olot (el PP) faran un petit recital de poesia, que s'acabarà amb un tast de formatge i de xocolata.

  Pati de l'Hospici, c. Hospici, 8
  Olot

  A les 19:00 h.