25 anys fent bategar el català

Centres


Xarxa territorial

Entitats d'acollida

El CNL treballa amb les entitats d'acollida per promoure la inserció de les persones nouvingudes mitjançant estratègies per estendre i fomentar l'ús del català.

En l'àmbit de les associacions i les entitats, la Direcció General per a la Immigració engega i promou projectes que fomenten la convivència i l'intercanvi cultural, com ara: subvencions a entitats en matèria d'immigració, jornades d'associacionisme i cursos de gestió, cursos de català inicial, edició de la Guia d'experiències per al foment de la convivència des del teixit associatiu...

També es col·labora amb la Taula d'Entitats de Suport a Immigrants (TESI), que agrupa una trentena d'entitats de les comarques gironines que defensen els drets socials i polítics de les persones immigrades.

Les entitats que formen part d'aquesta taula les trobareu en aquest aquí.


 


La Fundació Vincle promou l'ús de la llengua catalana i difon la cultura catalana entre les persones nouvingudes que resideixen als territoris de parla catalana, amb l'objectiu de treballar per una societat cohesionada i inclusiva que assumeixi la interculturalitat com a valor. En aquest context, es proposa aconseguir que el català esdevingui la llengua comuna, de cohesió social i d'interrelació; per això elabora materials específics per a les administracions, i ofereix assessorament en temes d'acollida lingüística, i formació al personal i als usuaris dels serveis d'acollida. 


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes