25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlgirona/directori/lloret.html

Lloret de Mar: Informacions per a l'alumnat

GUIA DE L'ALUMNAT. En català / En castellà

AVANTATGES DEL CARNET D'ESTUDIANT. Aquest és el document identificatiu com a alumne/a del CPNL i té una validesa anual. El carnet d'alumne dels cursos de català dóna dret a una sèrie de descomptes en diversos serveis: compra de llibres, teatre, museus... 

MODELS DE PROVES. Recull de recursos que hi ha per aprendre català i model de les proves homologades

SOL·LICITUD DE CERTIFICAT. Quan s'acaba el curs, es té dret a un certificat acreditatiu d'assistència i/o aprofitament. De forma automàtica, s'envia per correu electrònic el full de pagament a tot l'alumnat, però també es pot demanar a través d'un formulari o, personalment, a l'Oficina de Català.

SESSIONS PRESENCIALS. El CNL de Girona programa sessions presencials per als alumnes inscrits als cursos de català, amb objectius i continguts diversos. Algunes van adreçades als alumnes dels cursos a distància i altres als alumnes dels cursos presencials. Més informació.

ACTIVITATS PER ALS ALUMNES. Al llarg del curs acadèmic organitzem diverses activitats, dins i fora de l'aula, que tenen relació amb els continguts que s'estudien en el curs de llengua. En tenim un bon recull d'imatges que ho demostren!

Aquestes activitats permeten posar en pràctica els coneixements que es van adquirint i, alhora, són una via per conèixer la ciutat i l'entorn.

A més, en acabar cada trimestre, sempre hi ha una activitat final de dinamització de tot l'alumnat: la festa de Nadal, amb degustació de menjars dels països d'origen dels nostres alumnes i actuacions musicals; i l'excursió de fi de curs.

AVISOS. Si algun dia hem d'anul·lar alguna classe, us avisarem via SMS.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter