25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlgirona/directori/girones.html

Notícies

Dimarts, 24 d'abril de 2018

Sant Jordi de poesia i música a Cassà de la Selva

El teatre del Centre Recreatiu de Cassà va acollir una nova edició de Pomes del món, que va posar de manifest la diversitat lingüística del municipi.

Sant Jordi de poesia i música a Cassà de la Selva

Alumnes, parelles lingüístiques i col·lectius del municipi hi van participar

Serbi, castellà, búlgar, amazic, alemany, català o àrab van ser algunes de les llengües que es van poder sentir en diversos textos i cançons durant l'acte de Poemes del món a Cassà de la Selva. L'alcalde, Martí Vallès, va donar la benvinguda als assistents i va ressaltar el caràcter acollidor i integrador del municipi i la importància d'actes com aquest, que serveixen per mostrar la diversitat.

L'acte també va servir per commemorar Pompeu Fabra, ja que es va llegir un fragments de l'Homenots que Josep Pla li va dedicar, i per celebrar els 25 anys del Servei Comarcal de Català del Gironès. Alumnes dels cursos de català per a adults, participants en el Voluntariat per la llengua i membres dels Marxants de paraules i altres participants van llegir textos d'autors dels seus països. Alguns dels assistents van atrevir-se a cantar i la clausura de l'acte va comptar amb l'actuació de la Coral Bell Ressò.

Tots els participants van marxar amb una rosa. Una gran vetllada per acabar Sant jordi!Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter