25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlgirona/directori/girones.html

Notícies

Llistant 1 de 10 de 36 notícies disponibles
Dimarts, 24 d'abril de 2018

Sant Jordi de poesia i música a Cassà de la Selva

Sant Jordi de poesia i música a Cassà de la Selva El teatre del Centre Recreatiu de Cassà va acollir una nova edició de Pomes del món, que va posar de manifest la diversitat lingüística del municipi.
Dijous, 1 de febrer de 2018

Es reprèn la col·laboració entre el Servei Comarcal de Català del Gironès i Ràdio Sarrià i Ràdio Sant Gregori

Es reprèn la col·laboració entre el Servei Comarcal de Català del Gironès i Ràdio Sarrià i Ràdio Sant Gregori Cada setmana es podrà sentir un espai diferent.
Divendres, 15 de desembre de 2017

Celrà, Bordils i Flaçà presenten les parelles lingüístiques

Celrà, Bordils i Flaçà presenten les parelles lingüístiques Ahir es va fer la presentació d'una nova edició del Voluntariat per la llengua a Celrà, Bordils i Flaçà. L'acte va tenir lloc a la biblioteca de Celrà i va comptar la presència del regidor d'Educació a l'Ajuntament de Celrà, Pitu Bartis.
Dimarts, 5 de desembre de 2017

Cinc parelles es posen en marxa a Cassà de la Selva

Cinc parelles es posen en marxa a Cassà de la Selva Aquest matí s'ha fet la presentació de la nova edició del Voluntariat per la llengua a Cassà de la Selva. S'hi han presentat cinc parelles lingüístiques que començaran les trobades per conversar en català.
Dijous, 26 d'octubre de 2017

Es posen en marxa dos grups de conversa a la Fundació Ramon Noguera a Llagostera

Es posen en marxa dos grups de conversa a la Fundació Ramon Noguera a Llagostera Aprenents de la Fundació Ramon Noguera de Llagostera han començat aquesta setmana les trobades amb una voluntària per tal de millorar la seva fluïdesa en català. 
Dimecres, 19 de juliol de 2017

Sessió formativa per al personal dels ajuntaments del Gironès

Sessió formativa per al personal dels ajuntaments del Gironès El 17 de juliol ha tingut lloc al Consell Comarcal del Gironès una sessió de formació per al personal dels ajuntaments del Gironès amb l'objectiu de millorar la qualitat lingüística de la documentació d'aquestes institucions.
Dilluns, 22 de maig de 2017

Sortida de final de curs del Gironès i el Pla de l'Estany a l'Alt Empordà

Sortida de final de curs del Gironès i el Pla de l'Estany a l'Alt Empordà Els alumnes dels cursos de català per a adults i les parelles lingüístiques del Gironès i el Pla de l'Estany van fer una sortida de final de curs conjunta a l'Alt Empordà ahir diumenge. Van conèixer l'entorn i van passar-ho d'allò més bé.
Dimecres, 26 d'abril de 2017

Parelles de Celrà, Bordils i Flaçà s'inicien en la marxa nòrdica

Parelles de Celrà, Bordils i Flaçà s'inicien en la marxa nòrdica Voluntaris i aprenents van combinar dues activitats ben saludables: caminar i xerrar. Van participar en una caminada d'iniciació a la marxa nòrdica.
Dilluns, 24 d'abril de 2017

Poesia, música i diversitat lingüística per celebrar Sant Jordi a Cassà

Poesia, música i diversitat lingüística per celebrar Sant Jordi a Cassà La sala del Centre Recreatiu de Cassà es va omplir per celebrar Sant Jordi. Una vintena de persones van llegir poemes en la seva llengua materna o van fer una actuació musical en un acte que vol mostrar lña diversitat lingüística i cultural del municipi.
Dimecres, 15 de març de 2017

1a edició del VxL a Sarrià de Ter

1a edició del VxL a Sarrià de Ter Aquest matí s'han presentat les parelles lingüístiques que participen en la primera edició del Voluntariat per la llengua a Sarrià de Ter.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes