25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlgirona/directori/ripolles.html

Notícies

Llistant 1 de 8 de 8 notícies disponibles
Dimecres, 10 d'octubre de 2018

La Gimcana de les Llengües del CNL d'Osona i del SCC del Ripollès homenatja Fabra

La Gimcana de les Llengües del CNL d'Osona i del SCC del Ripollès homenatja Fabra La Gimcana de les Llengües, que enguany arriba a la desena edició, dedicarà les preguntes de la primera setmana a Pompeu Fabra.
Dilluns, 8 d'octubre de 2018

Tot a punt per començar la X Gimcana de les Llengües!

Tot a punt per començar la X Gimcana de les Llengües! Enguany la Gimcana de les Llengües celebra la desena edició i volem que sigui ben especial. L'organització, com l'any passat, va a càrrec del CNL d'Osona i el SCC del Ripollès.  A més, estrenem categoria, la del Voluntariat per la Llengua, en la qual podran concursar-hi els participants d'aquest programa de tot Catalunya.
Dilluns, 24 d'abril de 2017

Les boles de foc, del Joan Maragall, i 2n B de l’Abat Oliba, guanyadors de la Gimcana 2017!

Les boles de foc, del Joan Maragall, i 2n B de l’Abat Oliba, guanyadors de la Gimcana 2017! Enguany, novè de la gimcana de les llengües però primer en què s'ha fet edició conjunta al Ripollès, Les boles de foc, de l'Escola Joan Maragall de Ripoll, i 2n B de l'IES Abat Oliba, també de Ripoll, han estat els guanyadors de primària i de secundària, respectivament, al Ripollès.
Dimarts, 7 de febrer de 2017

"A dues veus" a St. Joan de les Abadesses

L'entrada de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses acollirà fins al 14 de febrer l'exposició "A dues veus", que fins ara era a la biblioteca de Ripoll.
Dimecres, 18 de gener de 2017

Casal Cívic La Devesa del Pla: punt de trobada del VxL

Casal Cívic La Devesa del Pla: punt de trobada del VxL El Casal Cívic La Devesa del Pla col·labora amb el Voluntariat per la llengua i exposa la mostra "A dues veus"
Dimarts, 17 de gener de 2017

Acte d'inici del VxL a Ripoll

Acte d'inici del VxL a Ripoll L'alcalde de Ripoll i Òmnium Cultural participen a l'acte d'inauguració de l'exposició "A dues veus".
Dimarts, 13 de desembre de 2016

Visita al Museu etnogràfic de Ripoll

Visita al Museu etnogràfic de Ripoll Avui la classe de català ha estat una mica diferent, perquè ha consistit en una sortida al Museu etnogràfic de Ripoll.  La directora del museu ha fet una visita guiada en què ha explicat, a través dels objectes exposats, com era la vida al Ripollès cent anys enrere, si fa o no fa.
Dijous, 24 d'abril de 2014

Un recital vinyolià a La Veu de Sant Joan posa en contacte llengua i cultura

Un recital vinyolià a La Veu de Sant Joan posa en contacte llengua i cultura El Servei Comarcal de Català del Ripollès i La Veu, emissora municipal de Sant Joan de les Abadesses, van organitzar una recitació de poesia de Vinyoli per al dia de Sant Jordi, un homenatge també a aquest poeta que enguany commemorem pel centenari del seu naixement.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes