25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlgirona/directori/selva.html

Servei Català de la Selva i Santa Coloma de Farners

Qui som

L'1 de març de 1992 va entrar en funcionament el Servei Comarcal de Català de la Selva. El Servei va néixer per atendre la població de Santa Coloma de Farners, capital de la comarca, i la resta de municipis, excepte Arbúcies, Blanes i Lloret de Mar, que ja disposaven d’una oficina de català pròpia. Els dos tècnics del Servei, amb el suport d’una administrativa i d’un equip docent, presten servei tant als ajuntaments, com a les empreses, les entitats i els particulars de la comarca.

L'any 2017, arran de la signatura d'un conveni amb l'Ajuntament de la capital selvatana per ampliar els serveis en aquesta població, l'SCC de la Selva passa a anomentar-se Servei de Català de la Selva i Santa Coloma de Farners i obre un nou punt d'atenció al públic a la Casa de la Paraula.

Què fem

A banda de l’organització de cursos presencials de català per a adults i de l’assessorament lingüístic, l’SCC de la Selva ha engegat nombroses campanyes de sensibilització entorn de la llengua catalana i ha estat al darrere de l’edició de publicacions com Parlem-nos (2002), Atreveix-te a canviar de xip (2003) o Encomana el català a Santa Coloma de Farners (2009).

A més, el Servei va ser pioner en l’organització de cursos de català de nivell superior a distància, adreçats a les persones que necessiten obtenir el certificat de nivell C2 i no poden assistir a classes presencials.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes