25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlgirona/directori/plaestany.html

Notícies

Dilluns, 14 de novembre de 2016

Les parelles lingüístiques del Pla de l'Estany, en marxa

Divendres passat, 11 de novembre, es van presentar les parelles lingüístiques de l'edició d'enguany del VxL al Pla de l'Estany. L'escriptora Mariona Masferrer va obrir l'acte i va oferir una xerrada sobre el seu llibre Origen: Tambakunda. A continuació, es va explicar el programa de voluntariat i es van presentar les parelles lingüístiques de l'edició 2016-2017 del VxL.

Les parelles lingüístiques del Pla de l'Estany, en marxa

Mariona Masferrer ofereix una xerrada en la presentació de l'edició d'enguany del VxL

Una trentena de persones es van reunir divendres passat a la Biblioteca Comarcal del Pla de l'Estany en la presentació del Voluntariat per la llengua i les parelles lingüístiques de la comarca.

L'escriptora Mariona Masferrer va obrir l'acte tot comentant el procés de creació i redacció del seu darrer llibre, Origen: Tambakunda, sobre l'experiència migratòria de Samba Gueye, que, precisament, havia estat el seu aprenent lingüístic. Els assistents li van poder fer preguntes, la qual cosa va originar un debat molt interessant al voltant de l'emigració i l'acolliment. En acabar, es va explicar en què consisteix el Voluntariat per la llengua i els participants en el programa, als quals es va lliurar material divers, van conèixer la seva parella lingüística. 

En total es van formar 4 parelles, 4 trios i un grup de conversa integrat per una voluntària i 4 aprenentes. 


SCC del Pla de l'Estany

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes