25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlgirona/directori/plaestany.html

Notícies

Llistant 1 de 10 de 50 notícies disponibles
Dimarts, 18 de desembre de 2018

"Pompeu Fabra, l'homenot" tanca la celebració de l'Any Fabra al Pla de l'Estany

La lectura dramatitzada de diversos fragments de l'homenot que Pla va dedicar a Pompeu Fabra ha posat punt final al primer trimestre del curs i a l'Any Fabra a la comarca. 
Dimecres, 5 de desembre de 2018

El VxL ja està en marxa al Pla de l'Estany

El VxL ja està en marxa al Pla de l'Estany Durarant els mesos d'octubre i novembre s'han constituït diverses parelles i trios lingüístics i un grup de conversa.
Dimecres, 31 d'octubre de 2018

Sessió formativa per al personal de l'Ajuntament de Porqueres

Sessió formativa per al personal de l'Ajuntament de Porqueres Els dimecres 24 i 31 d'octubre es van dur a terme dues sessions de recursos lingüístics, destinades al personal de l'Ajuntament de Porqueres, amb la finalitat de proporicionar-los recursos per augmentar la seva autonomia lingüística. 
Dimarts, 26 de juny de 2018

Activitats de fi de curs a Banyoles

Activitats de fi de curs a Banyoles El passat 21 de juny, alumnes del cursos de català i participants en el VxL van celebrar el final del curs amb dues activitats ben refrescants: una volta a l'estany amb la barca Tirona i un berenar al parc de la Draga.  Podeu veure l'àlbum de fotos clicant aquí. 
Divendres, 25 de maig de 2018

"Juguem amb les paraules d'abans i d'ara", una activitat per conèixer Pompeu Fabra

L'activitat, que s'emmarca en la celebració de l'Any Fabra, és una de les propostes que el SCC del Pla de l'Estany i la Biblioteca de Banyoles ofereixen a les persones usuàries del servei Fem lectura en companyia, del Consell Comarcal del Pla de l'Estany, dirigit a la tercera edat. 
Dijous, 10 de maig de 2018

Quina és la teva paraula preferida en català?

Quina és la teva paraula preferida en català? Diversos equipaments de Banyoles (la Biblioteca, el Casal Cívic i el Centre Cívic Banyoles) acullen exposicions o bé són punts de recollida de les paraules preferides (en català!) de tothom que hi vulgui dir la seva. 
Dimecres, 25 d'abril de 2018

Poesia, vins i xocolata per celebrar Sant Jordi a Porqueres

Poesia, vins i xocolata per celebrar Sant Jordi a Porqueres Per segon any, la biblioteca Carles Fontserè de Porqueres acull una activitat que uneix poesia i gastronomia per posar el punt final a la Diada. 
Dissabte, 17 de març de 2018

Participants en el VxL del Pla de l'Estany coneixen Carles Fontserè

Participants en el VxL del Pla de l'Estany coneixen Carles Fontserè Dissabte passat, un grup de voluntaris i aprenents van visitar l'estudi de l'artista en una de les visites guiades que ofereix l'Ajuntament de Porqueres. 
Dimecres, 21 de febrer de 2018

Alumnes del B1 de Banyoles també celebren l'Any Fabra

Alumnes del B1 de Banyoles també celebren l'Any Fabra Coincidint amb el 150è aniversari del naixement de Pompeu Fabra, hem dedicat la classe d'avui a conèixer la figura del Mestre. 
Divendres, 9 de febrer de 2018

Grups de conversa i noves parelles lingüístiques al Pla de l'Estany

Grups de conversa i noves parelles lingüístiques al Pla de l'Estany Un dels grups es troba a la Biblioteca comarcal, i els altres dos, al Casal Cívic. Per altra banda, es van creant parelles a mesura que n'hi ha demanda. Entre aquesta setmana i la que ve se'n presentaran 4.  

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes