25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlgirona/directori/plaestany.html

Agenda

Dijous, 7 d'abril de 2016 a les 17:30

Dinamització

Conta'm un conte... o dos! novament al Cívic de Banyoles

c. Barcelona, 54 - Centre Cívic Banyoles
Banyoles

Tret de sortida de la nova edició del Conta'm un conte... o dos, al Centre Cívic Banyoles.

Es tracta d'un projecte de foment de la lectura que, alhora que potencia aquesta activitat a través dels contes, vol anar molt més enllà, ja que pretén reforçar el vincle entre pares i mares i els seus infants, transmetre valors mitjançant els contes i impulsar la igualtat de gènere en el rol educatiu, entre altres objectius, tot usant el català com a llengua vehicular. Enguany, s'hi incorporen les TIC, a través d'una sessió en què es veurà i s'escoltarà un conte amb els ordinadors.

Les 9 sessions programades, que es duran a terme els dijous de 17.30 a 18.30 h, tindran lloc al Centre Cívic Banyoles (tant a les aules com al Punt Òmnia) i també, puntualment, a la Biblioteca comarcal, on es farà una visita guiada i es participarà a l'Hora del Conte (més endavant es concretarà l'horari).

Conta'm un conte... o dos està obert a tothom que hi vulgui participar, però fonamentalment es busquen pares i mares amb fills i filles amb edats compreses entre els 4 i 8 anys perquè participin tots plegats en aquesta activitat per dur a terme en família.

Aquest projecte és possible gràcies a la implicació de diversos agents i entitats: el Centre Cívic Banyoles, la Biblioteca comarcal, el Servei Comarcal de Català (CPNL), el Punt Òmnia, el Pla de Ciutadania i Immigració i els socioeducatius de Banyoles.

Conta'm un conte... o dos! novament al Cívic de Banyoles
Mes anterior Juliol 2018 Mes següent
dl dm dc dj dv ds dg
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31     

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes