25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlgirona/directori/olot-garrotxa.html

Notícies

Llistant 1 de 10 de 106 notícies disponibles
Dimecres, 8 de maig de 2019

El maig comença a Olot amb 14 parelles lingüístiques noves i 12 més que continuen del trimestre anterior

El maig comença a Olot amb 14 parelles lingüístiques noves i 12 més que continuen del trimestre anterior Durant el curs acadèmic 18-19, s'han fet tres presentacions del VxL: la primera el 8 de novembre, en què es van celebrar els 15 anys d'aquest projecte a Olot; la segona  presentació, que va tenir lloc a l'Escola d'Adults, es va fer el 13 de febrer, i després es va anar a visitar l'Observatori Astronòmic de Batet; la tercera presentació es va fer el 29 d'abril passat, a Can Monsà. En cadascun d'aquests trimestres han estat funcionant entre 20-25 parelles lingüístiques.
Dimarts, 7 de maig de 2019

Sessió de recursos lingüístics per a empreses ELR

Sessió de recursos lingüístics per a empreses ELR A la fase 2 del projecte ELR, Comunicacions de l'empresa, es fa una formació sobre eines a la xarxa per poder treballar en català. La sessió, adreçada a aquestes empreses, també s'obre a totes les persones interessades en aquest aspecte de millora.
Divendres, 26 d'abril de 2019

A Besalú resolen jeroglífics

A Besalú resolen jeroglífics Sant Jordi va portar llibres, roses i jeroglífics, a Besalú. Durant tot aquell dia i fins al 5 de maig, els besaluencs tenen exposats a la planta baixa de la Biblioteca Ramon Vidal 25 jeroglífics per resoldre. Hi ha dues categories: la dels més petits, fins als 14 anys, i la dels més grans, de 15 a 100 anys!
Dimecres, 24 d'abril de 2019

5a edició del Gran Dictat Popular a Olot

5a edició del Gran Dictat Popular a Olot Aquesta edició del Gran Dictat Popular era especial perquè fèiem cinc anys i, a més, teníem de convidats els alumnes de l'Escola Municipal de Música d'Olot, institució que celebra el seu centenari aquest 2019. La pluja, però, va fer que el Gran Dictat s'hagués de traslladar al Casal Marià i que no poguéssim estrenar la plaça de l'U d'Octubre.
Dijous, 21 de març de 2019

Presentat el Gran Dictat Popular de Sant Jordi 2019 en roda de premsa

Presentat el Gran Dictat Popular de Sant Jordi 2019 en roda de premsa Aquesta és la cinquena edició del Gran Dictat Popular que organitza el Servei de Català d'Olot-la Garrotxa per Sant Jordi. Es farà a la plaça de l'U d'Octubre, a Olot, a les 18 h. Compta amb el suport de l'Institut de Cultura de la Ciutat d'Olot i els centres educatius de la comarca.
Dijous, 21 de març de 2019

Repartides les acreditacions d'Empresa lingüísticament responsable

Repartides les acreditacions d'Empresa lingüísticament responsable Aquest és el segon any que DinàmiG organitza la Jornada TSR, dedicada a les empreses que treballen la responsabilitat social corportativa des d'una gestió integral. Enguany, s'ha donat a cada empresa, a més de l'acreditació corresponent (Carta europea de turisme sostenible, Codi de gestió sostenible o Empresa lingüísticament responsable), un guardó de fusta, amb la imatge de la comarca i el lema: Treballem per un territori sostenible.
Dimecres, 13 de març de 2019

A punt la Jornada Garrotxa TSR (Territori socialment responsable)

El proper 20 de març, de 9 a 13 h tindrà lloc la 2a Jornada Garrotxa TSR (Territori socialment responsable), en el marc de la qual s'entregaran les acreditacions de la Carta europea de turisme sostenible, les de Codi de gestió sostenible i les ELR (Empreses lingüísticament responsables).
Dimecres, 5 de desembre de 2018

El Cinema Infantil en Català (CINC) a Olot tanca el cicle de tardor amb un miler d'espectadors

El Cinema Infantil en Català (CINC)  a Olot tanca el cicle de tardor amb un miler d'espectadors En aquesta edició de tardor, han passat per Cines Olot 1.240 espectadors, la qual cosa significa una mitjana de 100 espectadors per pel·lícula (se'n projecta una cada cap de setmana, tant el dissabte com el diumenge, a les 16 h).
Dimecres, 5 de desembre de 2018

L'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa" ha tingut una bona acollida a Olot

L'exposició Del 21 de novembre al 4 de desembre s'ha pogut veure, a Can Monsà, l'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa", sobre la figura de Fabra i la seva aportació a la llengua catalana, un muntatge amb columnes 3D fet amb la col·laboració de Política Lingüística i la Diputació de Girona. Aquesta exposició s'emmarcava dins La Fabrada, el programa d'actes que, a la Garrotxa, ha commemorat l'Any Fabra.
Dilluns, 3 de desembre de 2018

Tercera i última sessió del Club de lectura fàcil d'Olot d'aquest 2018

Tercera i última sessió del Club de lectura fàcil d'Olot d'aquest 2018 El dijous 29 de novembre va tenir lloc la tercera sessió del Club de lectura fàcil a la Biblioteca Marià Vayreda d'Olot. En aquesta ocasió, es va comentar el llibre 'Frankenstein o el nou Prometeu'.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter