25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlgirona/directori/olot-garrotxa.html

Notícies

Llistant 1 de 10 de 101 notícies disponibles
Dimecres, 5 de desembre de 2018

El Cinema Infantil en Català (CINC) a Olot tanca el cicle de tardor amb un miler d'espectadors

El Cinema Infantil en Català (CINC)  a Olot tanca el cicle de tardor amb un miler d'espectadors En aquesta edició de tardor, han passat per Cines Olot 1.240 espectadors, la qual cosa significa una mitjana de 100 espectadors per pel·lícula (se'n projecta una cada cap de setmana, tant el dissabte com el diumenge, a les 16 h).
Dimecres, 5 de desembre de 2018

L'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa" ha tingut una bona acollida a Olot

L'exposició Del 21 de novembre al 4 de desembre s'ha pogut veure, a Can Monsà, l'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa", sobre la figura de Fabra i la seva aportació a la llengua catalana, un muntatge amb columnes 3D fet amb la col·laboració de Política Lingüística i la Diputació de Girona. Aquesta exposició s'emmarcava dins La Fabrada, el programa d'actes que, a la Garrotxa, ha commemorat l'Any Fabra.
Dilluns, 3 de desembre de 2018

Tercera i última sessió del Club de lectura fàcil d'Olot d'aquest 2018

Tercera i última sessió del Club de lectura fàcil d'Olot d'aquest 2018 El dijous 29 de novembre va tenir lloc la tercera sessió del Club de lectura fàcil a la Biblioteca Marià Vayreda d'Olot. En aquesta ocasió, es va comentar el llibre 'Frankenstein o el nou Prometeu'.
Divendres, 23 de novembre de 2018

Segona xerrada del programa La Fabrada a Olot

Segona xerrada del programa La Fabrada a Olot El dijous 22 de novembre, a l'Arxiu de la Garrotxa va tenir lloc la segona xerrada al voltant de Fabra i la llengua catalana. En aquesta ocasió, amb el títol "Reticència al canvi? L'ensenyament de la nova gramàtica", dos docents, una professora universitària i un professor d'institut, van anar conversant durant una hora sobre la nova gramàtica.
Divendres, 9 de novembre de 2018

La festa dels 15 anys del VxL a Olot aplega una vuitantena de persones

La festa dels 15 anys del VxL a Olot aplega una vuitantena de persones El dijous 8 de novembre va començar la 15 edició del Voluntariat per la llengua a Olot. Amb motiu dels 15 anys, es va fer un acte una mica diferent, que va comptar amb la participació d'Alba, Associació de Dones de la Garrotxa, i Adama Boiro, mediadora cultural d'origen senegalès, que va explicar la seva experiència vital. Va tancar l'acte la regidora de l'Ajuntament d'Olot i consellera comarcal Mar Roca.
Dimarts, 30 d'octubre de 2018

Festa dels 15 anys del VxL a Olot

Festa dels 15 anys del VxL a Olot El proper 8 de novembre, el VxL a Olot farà 15 anys: vam començar el novembre del 2003, com una experiència pilot i, des d'aleshores hem anat fent parelles lingüístiques ininterrompudament. Durant aquests 15 anys, s'han fet més de 1.000 parelles lingüístiques a Olot. Hem anat al programa d'Olot Televisió, "La Finestra", a explicar-ho. Podeu veure-ho clicant aquí.
Dilluns, 22 d'octubre de 2018

Matinal de Scrabble a Olot

Matinal de Scrabble a Olot El dissabte 20 d'octubre va tenir lloc, al Firal Petit d'Olot, una matinal de Scrabble, que va comptar amb la col·laboració de la Federació Internacional de Scrabble de Catalunya (FISC). Tot i que el matí va començar amb pluja, el temps es va comportar i els participants van poder jugar a l'Scrabble a partir de les 11. Van passar per la matinal 43 persones.
Dijous, 7 de juny de 2018

Alumnes d'Olot del nivell elemental visiten la 'xarxa espavilada'

Alumnes d'Olot del nivell elemental visiten la 'xarxa espavilada' Amb motiu de la celebració de la Setmana de l'Energia, del 4 al 10 de juny, l'Ajuntament d'Olot ha organitzat visites guiades a l'anomenada 'xarxa espavilada', inaugurada el 2017. El dimecres 6 de juny, el curs de nivell elemental 2 d'Olot ha visitat aquesta instal·lació. #energiesrenovables #Olot
Dijous, 7 de juny de 2018

Les parelles lingüístiques d'Olot visiten el Museu dels Volcans

Les parelles lingüístiques d'Olot visiten el Museu dels Volcans La darrera de les activitats per a les parelles lingüístiques d'Olot ha estat la visita al Museu dels Volcans. Una tècnica del Museu va guiar aprenents i voluntaris pel Jardí de vegetació natural olotina, els va ensenyar els roures pènols del Parc Nou i, al final, van acabar en el simulador de terratrèmols del Museu dels Volcans. #MuseusOlot #OlotCutura
Dilluns, 4 de juny de 2018

Les parelles lingüístiques de Besalú visiten el Museu de les Miniatures

Les parelles lingüístiques de Besalú visiten el Museu de les Miniatures El dijous 31 de maig, Besalú va celebrar la cloenda del VxL. Les set parelles d'aquesta edició s'han anat trobant des del març fins al maig per parlar en català. Al municipi hi ha dos establiments adherits al projecte: Pastisseria KKU Orígens i Bar Miqwahs.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes