25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlgirona/directori/olot-garrotxa.html

Cursos a distància

Parla.cat per lliure, sense tutor

Per lliure, sense matrícula i sense tutor, pots accedir al material de tots els nivells, des del Bàsic fins al de Suficiència, a l'entorn Parla.cat. Aquesta opció et pot interessar si no necessites un certificat oficial o si vols practicar pel teu compte.

La Biblioteca Marià Vayreda d'Olot posa un ordinador amb connexió a Internet a disposició de les persones que estudien català amb el Parla.cat. Aquest ordinador és al primer pis i d'ús gratuït, i la disponibilitat i l'estona de connexió dependran del nombre d'usuaris que vulguin fer servir l'ordinador.

Parla.cat amb tutor: des del curs Elemental 1 fins al de Suficiència 3

Dins l'entorn del Parla.cat, als serveis de català oferim la modalitat semipresencial dels nivells Elemental, Intermedi i Suficiència.

L'aprenent disposa d'un pla de treball i un tutor que en fa el seguiment. El curs requereix una dedicació mínima de 45 hores durant 4 mesos. Aquesta modalitat inclou 3 sessions presencials.

Nivell Superior (C2)

Es pot estudiar el nivell Superior a distància (d'octubre a juny),des de casa, amb un pla de treball i un calendari d'activitats que va controlant un tutor. També s'ofereixen sessions presencials optatives.

…................................................................................................................................................................................................
¤ Si no has trobat el curs que t'interessa, consulta el cercador de cursos que trobaràs a sota del menú, a través del qual tindràs accés a tota l'oferta formativa del CPNL arreu de Catalunya.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter