25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlgirona/directori/palafrugell.html

Notícies

Llistant 1 de 10 de 45 notícies disponibles
Dimarts, 12 de juny de 2018

Cloenda dels cursos de català de Palafrugell

Cloenda dels cursos de català de Palafrugell El 7 de juny van finalitzar els últims cursos de català que ha organitzat l'Oficina de Català de Palafrugell: dos cursos intensius, de nivell Bàsic 1 i Bàsic 2, i un grup de conversa. Des de l'octubre fins a la data de tancament, s'han organitzat 20 cursos, que han atès 288 alumnes. D'aquests cursos, la majoria (10) han estat de nivells bàsics, els altres s'han repartit entre elementals, intermedis i suficiències.
Dilluns, 19 de febrer de 2018

Primera passejada "Parlem a peu" d'alumnes i participants del VxL de Palafrugell

Primera passejada Dissabte 17 de febrer al matí, la vintena de participants a la sortida  es van enfilar fins a la font de Teula guiats per un voluntari lingüístic coneixedor de la zona.
Dijous, 1 de febrer de 2018

Segon club de lectura fàcil a Palafrugell

Segon club de lectura fàcil a Palafrugell Alumnes de diversos nivells, entre B3 i E3, es van reunir per comentar què els havia semblat la novel·la, en una conversa guiada per la Marta Padrós, professora de l'Oficina de Català. Després de parlar del llibre, la conversa va derivar cap al món dels viatges.
Dijous, 18 de gener de 2018

Ruta Josep Pla per Calella de Palafrugell

Ruta Josep Pla per Calella de Palafrugell Una vintena d'alumnes i participants en el Voluntariat per la Llengua van gaudir d'una passejada per Calella, vista amb els ulls de l'escriptor.
Dilluns, 27 de novembre de 2017

La neta de Joan Sales parla de Màrius Torres a alumnes i participants de VxL a Palafrugell

La neta de Joan Sales parla de Màrius Torres a alumnes i participants de VxL a Palafrugell Maria Bohigas, neta de Joan Sales i responsable de Club Editor, l'editorial que va fundar el seu avi el 1959, va fer una molt interessant xerrada a l'entorn de la vida i l'obra de Màrius Torres, de com va viure els seus darrers anys al sanatori de Puig d'Olena, de la relació amb el mon exterior, amb els fets terribles a partir del 36 i de les relacions que va establir dintre del centre.
Dimarts, 25 d'abril de 2017

25 Aniversari de l'Oficina de Català de Palafrugell i Lectura de poemes d'arreu del món

25 Aniversari de l'Oficina de Català de Palafrugell i Lectura de poemes d'arreu del món El passat 21 d'abril, al Teatre Municipal de Palafrugell, va tenir lloc l'acte de celebració dels 25 anys del servei de català municipal. Alhora es va fer la Lectura de poemes d'arreu del món. Un petit repàs del quart de segle de normalització lingüística i els reptes que queden pendents van ocupar la primera part del contingut de l'acte. 
Dimarts, 14 de març de 2017

Club de lectura fàcil a Palafrugell

Club de lectura fàcil a Palafrugell Dimarts 14 de març va tenir lloc a la Biblioteca el 3r club de lectura fàcil del curs 16-17. Una quinzena d'assistents, entre alumnes i usuaris de la biblioteca, van passar una bona estona conversant sobre novel·la negra.
Dijous, 15 de desembre de 2016

L'Oficina de Català de Palafrugell al 10è aniversari del Centre Municipal d'Educació

L'Oficina de Català de Palafrugell al 10è aniversari del Centre Municipal d'Educació  L'Àrea d'Educació de Palafrugell va organitzar diversos actes per celebrar el 10è aniversari d'aquest edifici municipal. La celebració va tenir lloc el dia 30 de novembre per fer-la coincidir amb el Dia Internacional de les Ciutats Educadores.
Dimarts, 22 de novembre de 2016

Inici d'una nova edició de VxL a Palafrugell

Inici d'una nova edició de VxL a Palafrugell Les parelles es van conèixer a l'acte de presentació que va tenir lloc el 21 de novembre a la biblioteca del Centre Fraternal, entitat col·laboradora que cedeix aquest espai per a les trobades. De moment són 14 les parelles que començaran les converses, però esperem que se n'hi afegiran més durant el curs.
Dijous, 17 de novembre de 2016

Continua la col·laboració entre l'OC de Palafrugell i la biblioteca municipal

Continua la col·laboració entre l'OC de Palafrugell i la biblioteca municipal Fruit d'aquesta col·laboració, que es manté al llarg dels anys, els alumnes del nivell B2 han tornat a fer una visita guiada a les instal·lacions, de la mà del seu director, n'han pogut conèixer tots els serveis i en alguns casos, fer-se el carnet d'usuaris. D'altra banda, s'ha reprès el Club de Lectura Fàcil, amb una nova experiència: unir en un sol club els lectors d'una obra en versió original amb els lectors de la mateixa obra en versió fàcil. La novel·la triada ha estat El cafè de la granota, de Jesús Moncada

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes