25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlgirona/directori/figueres.html

Aprendre català a Figueres

En aquesta pàgina introductòria expliquem els tipus de curs que ofereix l'Oficina de Català de Figueres i els períodes acadèmics anuals en què s'organitza l'oferta a partir d'aquest curs.

L'oferta de l'OC de Figueres consisteix en cursos presencials trimestrals dels nivells bàsic, elemental, intermedi i de suficiència de 45 hores de durada, distribuïts en tres períodes anuals:

  • Període setembre-desembre
  • Període gener-març
  • Període abril-juny

És possible incorporar-se a un curs en qualsevol d'aquests períodes, sempre que hi hagi places disponibles. En termes generals, les inscripcions corresponents a cada període es formalitzen durant els mesos de setembre, desembre-gener i març.

Pel que fa concretament al nivell superior (C2), es tracta d'un curs anual, d'octubre a maig. Per tant, hi ha una inscripció única al mes de setembre.

L'OC de Figueres també organitza cursos intensius d'estiu, que es duen a terme al mes de juliol al matí, habitualment de nivells bàsics.

Finalment, l'OC de Figueres organitza també cursos semipresencials amb l'entorn parla.cat trimestrals i ofereix el nivell superior C2 en la modalitat en línia.

Per obtenir més informació sobre les diferents modalitats dels cursos podeu consultar-ho aquí.

Per obtenir informació concreta i actualitzada sobre l'oferta de cursos, el calendari acadèmic i el procediment i calendari d'inscripció, consulteu les pestanyes corresponents del menú que hi ha a l'esquerra d'aquesta pàgina.

Per mitjà del menú podràs consultar els cursos, el calendari de la matrícula i altres informacions que et poden ser útils. A més a més, el cercador de cursos, a sota del menú, et permetrà accedir a tota l'oferta formativa del CPNL a tot Catalunya.

Si el que t'interessa és fer un curs en alguna altra població de l'Alt Empordà, t'atendran al Servei Comarcal de Català de l'Alt Empordà

Si vols adreçar-te a l'Oficina de Català de Figueres, ens trobaràs al c. Nou, 53 de Figueres. També et pots posar en contacte amb nosaltres per telèfon o correu electrònic: 972 506 663 - figueres(ELIMINAR)@cpnl.cat.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter