25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlgirona/directori/figueres.html

Notícies

Llistant 1 de 10 de 38 notícies disponibles
Dilluns, 8 de juliol de 2019

Caminada per cloure els cursos de català i el programa de VxL a Figueres

Caminada per cloure els cursos de català i el programa de VxL a Figueres Alumnes dels cursos de català, participants de VxL i professores van fer una sortida a peu fins a la població de Vilabertran. La caminada, d'uns quaranta-cinc minuts, va permetre que els participants parlessin en un ambient distès a la vegada que es gaudia d'un entorn paisagístic moltes vegades poc conegut.
Dilluns, 17 de juny de 2019

Visita guiada La Figueres de Dalí

Visita guiada La Figueres de Dalí Divendres 7 de juny, un grup de 31 alumnes i participants del VxL de l'Oficina de Català de Figueres van participar a la visita guiada La Figueres de Dalí, conduïda per la guia turística Bel Bellvehí. La visita s'inicià a la placeta baixa de la Rambla de la ciutat, davant de l'escultura que segueix la tècnica de l'anamorfosi dedicada a Salvador Dalí, tècnica que va ser objecte de la curiositat del pintor, com a gran experimentador que era.
Dilluns, 3 de juny de 2019

Cloenda del Club de lectura a Figueres

Cloenda del Club de lectura a Figueres El dia 29 de maig va tenir lloc la cloenda del Club de lectura per a alumnes de nivell elemental, intermedi i de suficiència.  Marga Pascual, voluntària del programa de VxL i amb una àmplia experiència com a conductora de clubs de lectura, ha acompanyat els lectors des d'octubre de 2018 fins al maig de 2019.
Dimarts, 7 de maig de 2019

Cloenda del Club de lectura en veu alta a Figueres

Cloenda del Club de lectura en veu alta a Figueres Des del 26 d'octubre de 2018 fins al 26 d'abril de 2019, amb un total de vint sessions de dues hores cadascuna, la voluntària Elvira Pujol ha impartit un curs perquè els onze participants prenguin consciència de tots els elements que intervenen en el procés d'una comprensió i expressió oral de qualitat.
Dimarts, 7 de maig de 2019

Cloenda de dos tallers de conversa a la Marca de l’Ham

Cloenda de dos tallers de conversa a la Marca de l’Ham El dilluns, 6 de maig, va tenir lloc l'acte de cloenda de dos tallers de conversa per a mares i pares de l'escola Anicet de Pagès.
Dilluns, 29 d'abril de 2019

Sant Jordi a Figueres

Sant Jordi a Figueres En el marc de la diada de Sant Jordi, l'Oficina de Català de Figueres va organitzar el tradicional intercanvi de llibres de segona mà en català, partides d'Scrabble gegant en català, concurs literari de  Sant Jordi i el IV Gran Dictat.
Divendres, 12 d'abril de 2019

Cloenda d’un taller de conversa a l’escola Salvador Dalí de Figueres

Cloenda d’un taller de conversa a l’escola Salvador Dalí de Figueres El dijous 11 d'abril, va tenir lloc l'acte de cloenda d'un taller lingüístic en català per a mares i pares a l'escola Salvador Dalí. Nou voluntàries s'han trobat un cop a la setmana des del mes de desembre de 2018 al mes d'abril de 2019 per practicar la conversa en català.
Dimecres, 10 d'abril de 2019

Commemoració del Dia Mundial de la Poesia a Figueres

Commemoració del Dia Mundial de la Poesia a Figueres El pati de la Fundació Clerch i Nicolau es va omplir amb alumnes i participants del voluntariat per la llengua per llegir el poema inèdit Poesia. Música de l'ànima, teixida en paraules, de Rosa Fabregat (Cervera, 1933), en català, castellà, italià, rus, francès, romanès i àrab. Després, diversos participants van llegir poemes de Joan Brossa, ja que aquest any es commemora el centenari del naixement del poeta, i poemes escrits per ells.
Dimecres, 10 d'abril de 2019

Acte de cloenda d’un taller de conversa a l’escola Parc de les Aigües de Figueres

Acte de cloenda d’un taller de conversa a l’escola Parc de les Aigües de Figueres Aquest dimarts va tenir lloc l'entrega de diplomes a totes les mares de l'escola Parc de les Aigües que han participat al taller de conversa del programa de Voluntariat per la llengua a les escoles.
Dilluns, 25 de març de 2019

Acte de cloenda de dos tallers de conversa a l’escola Pallach de Figueres

Acte de cloenda de dos tallers de conversa a l’escola Pallach de Figueres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter