25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlgirona/directori/figueres.html

Oficina de Català de Figueres

C. Nou, 53
972 50 66 63
figueres(ELIMINAR)@cpnl.cat

Qui som

L’Oficina de Català de Figueres neix el 1993, quan l’Ajuntament de Figueres, amb la voluntat de dur a terme una política de promoció de la llengua catalana, entra a formar part del Consorci per a la Normalització Lingüística, iniciant així un camí de llarg recorregut per difondre el coneixement i l’ús del català a la ciutat.

Un equip de prop de set persones treballa atenent la demanda dels més de mil figuerencs que actualment, cada any, són usuaris dels serveis de l’Oficina de Català.

Què fem

L’Oficina de Català de Figueres organitza cursos presencials de català per a adults de tots els nivells i promou la formació en línia Parla.cat. A més, impulsa el programa Voluntariat per la llengua i promou activitats de tot tipus adreçades a l’alumnat i a les parelles lingüístiques amb la finalitat que les persones es trobin en contextos ben diversos i emprin el català com a llengua de relació, amb la col·laboració d’una àmplia xarxa d’establiments, entitats i organitzacions que ofereixen avantatges i descomptes en els seus serveis.

L’OC de Figueres també engega campanyes de sensibilització per fomentar l’ús del català, participa en edicions que el promoguin i ofereix serveis d’assessorament lingüístic a la població en general, incidint especialment en el teixit empresarial i associatiu.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter