25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlgirona/directori/altemporda.html

Notícies

Llistant 1 de 10 de 17 notícies disponibles
Dilluns, 8 d'abril de 2019

Nova edició dels clubs de lectura fàcil a Castelló d'Empúries

Nova edició dels clubs de lectura fàcil a Castelló d'Empúries Hi han participat una trentena d'alumnes dels nivells bàsics.
Dijous, 21 de març de 2019

Celebració del Dia Mundial de la Poesia a l'Escala: Ruta Víctor Català

Celebració del Dia Mundial de la Poesia a l'Escala: Ruta Víctor Català El Dia Mundial de la Poesia és una celebració declarada per la Conferència General de la UNESCO que té lloc cada 21 de març. Des de l'any 2007 la Institució de les Lletres Catalanes promociona aquesta celebració a les terres de parla catalana amb l'organització de diferents accions amb l'objectiu de difondre el fet poètic, des de lectures de poemes a diferents poblacions fins a l'edició d'un opuscle commemoratiu que conté un poema creat especialment per a l'ocasió, original en llengua catalana i traduït a diverses llengües.  
Dimarts, 13 de novembre de 2018

Nova edició de les parelles lingüístiques a l'Escala

Nova edició de les parelles lingüístiques a l'Escala El 31 d'octubre es va inaugurar la nova edició del Voluntariat per la llengua a l'Escala.
Divendres, 20 de juliol de 2018

Edició estiuenca del Voluntariat per la llengua a l'Escala

Edició estiuenca del Voluntariat per la llengua a l'Escala Onze parelles lingüístiques gaudiran de les trobades durant els mesos de juliol i agost. Alguns dels voluntaris són estiuejants de l'Escala que aprofitaran les seves vacances per conversar en català amb els aprenents.
Dilluns, 23 d'abril de 2018

Final del Gran Dictat Pompeu Fabra al Consell Comarcal de l'Alt Empordà

Final del Gran Dictat Pompeu Fabra al Consell Comarcal de l'Alt Empordà Per commemorar l'aniversari de la mort del Mestre Fabra, el Consell Comarcal de l'Alt Empordà, amb la col·laboració del Servei Comarcal de Català, ha organitzat un gran dictat.
Dimarts, 3 d'abril de 2018

Cloenda del Club de lectura fàcil de Castelló d'Empúries

Cloenda del Club de lectura fàcil de Castelló d'Empúries Sessió de cloenda del darrer club de lectura fàcil del curs 2017-2018.
Dimecres, 21 de març de 2018

Dia Mundial de la Poesia al Museu d'Arqueologia d'Empúries

Dia Mundial de la Poesia al Museu d'Arqueologia d'Empúries El dia 21 de març va ser el Dia Mundial de la Poesia i l'alumnat de l'Alt Empordà es va afegir a aquesta celebració.
Dijous, 1 de febrer de 2018

Nova edició del Club de Lectura Fàcil a Castelló d'Empúries

Nova edició del Club de Lectura Fàcil a Castelló d'Empúries Hi han participat alumnes dels nivells bàsics del centre històric i d'Empuriabrava
Dilluns, 12 de juny de 2017

El Voluntariat per la Llengua de l'Escala a Canal 10

El Voluntariat per la Llengua de l'Escala a Canal 10 El Servei Comarcal de Català va participar en dos programes de Canal 10: al Girona en directe i al Parlem, dedicat íntegrament al voluntariat lingüístic.
Dimarts, 30 de maig de 2017

Alumnes de català i parelles lingüístiques de l’Alt Empordà, la Garrotxa i el Ripollès visiten el MAC Empúries i el MASLE de l’Escala

Alumnes de català i parelles lingüístiques de l’Alt Empordà, la Garrotxa i el Ripollès visiten el MAC Empúries i el MASLE de l’Escala Alumnes i participants en el Voluntariat per la Llengua de Figueres, Roses, l'Escala, Olot, Ripoll, Sant Jaume de Llierca, Sant Feliu de Pallerols, les Preses, Argelaguer, Ripoll, Camprodon, Sant Joan de les Abadesses i Ribes de Freser es van trobar dissabte passat a l'Escala per gaudir, plegats, d'una activitat cultural  i de coneixement de l'entorn

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter