25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlgirona/directori/altemporda.html

Servei Comarcal de Català de l'Alt Empordà

C. Nou, 53
972 50 66 63
altemporda(ELIMINAR)@cpnl.cat

Qui som

El Servei Comarcal de Català de l'Alt Empordà va entrar en funcionament l'1 de març de 1992 amb la voluntat de dur a terme una política de promoció de la llengua catalana. El Servei va néixer per atendre els municipis de la comarca de l'Alt Empordà, excepte Figueres i Roses, que ja disposen d'una oficina de català pròpia. La particularitat del Servei Comarcal de Català de l'Alt Empordà és que desenvolupa la seva tasca en 66 municipis, fet que el converteix en el servei que més municipis atén de tot Catalunya.

Les dues tècniques del Servei, amb el suport d'una administrativa a temps parcial i d'un equip docent de prop de set persones, presten servei tant als ajuntaments com a les empreses, les entitats i els particulars de la comarca.

Què fem

El Servei Comarcal de Català de l'Alt Empordà organitza cursos presencials de català per a adults i promou la formació en línia Parla.cat. A més, impulsa el programa Voluntariat per la llengua i promou activitats de tot tipus adreçades a l'alumnat i a les parelles lingüístiques amb la finalitat que les persones es trobin en contextos ben diversos i emprin el català com a llengua de relació, amb la col·laboració d'una àmplia xarxa d'establiments, entitats i organitzacions que ofereixen avantatges i descomptes en els seus serveis.

El Servei Comarcal de Català de l'Alt Empordà també engega campanyes de sensibilització per fomentar l'ús del català, participa en edicions que el promoguin i ofereix serveis d'assessorament lingüístic a la poblaciío en general, incidint especialment en el teixit empresarial i associatiu.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter