25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


02001_girona

Notícies

Dimarts, 13 de febrer de 2018

Descobrim la Petjada catalana al món

Una de les marques de rom més conegudes del món, el primer jardí d'infància de Montevideo i un parc a Queensland (Austràlia). Què tenen en comú aquests fets? Doncs que van ser impulsats per catalans. 

Descobrim la Petjada catalana al món

Parelles lingüístiques i alumnes de Girona assisteixen a una xerrada sobre l'empremta que han deixat els catalans al món

Marta Faixedas, impulsora del projecte Petjada catalana, va fer una xerrada ahir al vespre per donar a conèixer el seu projecte i difondre l'empremta catalana al món. Catalans emprenedors que van obrir empreses d'èxit a diversos països, noms de carrers o places dedicats a personatges catalans, un mural al mur de Berlín... són només alguns dels exemples de la petjada catalana que hi ha repartida pel món.

Una cinquantena de persones, entre els quals hi havia participants en el Voluntariat per la llengua i alumnes, van assistir a la xerrada que va tenir lloc al CaixaForum. Al final de la xerrada van poder fer preguntes a Faixedas i, fins i tot, alguns dels assistents van fer aportacions amb noves petjades de catalans al món.

L'activitat, organitzada pel Voluntariat per la llengua de Girona, es va obrir a tothom per tal de difondre el programa. Els alumnes que van assistir a la xerrada aprofundiran més en el tema en la propera classe.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter