25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


02001_girona

Consulta assignació places als cursos. SLC de Girona. Cursos gener 2019

En aquesta pàgina trobareu els resultats de l'adjudicació de places als cursos de català de Girona dels períodes gener-març 2019. 

Per saber si heu obtingut plaça heu de seguir aquests passos.

Pas 1. Introduïu en el quadre següent el número de document amb què us vau preinscriure (NIF, NIE, passaport...), amb la lletra si en té, sense espais ni cap altre tipus de signe. Cliqueu "Cerca" i a continuació us apareixerà el codi del curs al qual heu obtingut plaça, o bé, en cas que hàgiu quedat en llista d'espera, la informació "número de la llista+llistaespera+codi de curs". Per exemple: "1llistaesperaI1867", "2llistaesperaI1867", etc. Per a la gestió de les llistes d'espera, consulteu l'apartat "Gestió de les llistes d'espera" que trobareu al final d'aquesta pàgina.


Podeu consultar els codis, els horaris i el lloc on es fan les classes en aquesta pàgina.

Pas 2. Recepció del rebut

Si heu obtingut plaça, el dijous 20 o el divendres 21 de desembre de 2018 rebreu el rebut de pagament del curs via correu electrònic. Si no disposeu de correu electrònic heu de passar a recollir el rebut al Servei Local de Català de Girona (c. Ciutadans, 18). Recordeu que, si fa al cas, heu de presentar la documentació acreditativa de les reduccions de pagament (atur, família nombrosa, etc.).

Pas 3. Fer el pagament del rebut

El pagament es pot fer per internet, per ServiCaixa o per Línia Oberta. En el rebut hi trobareu la informació relativa a l'horari, les dates d'inici i de final de curs, l'aula i l'adreça, l'import, la data límit de pagament i la bibliografia (llibre de text del curs).

Pas 4. Presentar-se a l'aula

Un cop fet el pagament, ja podeu presenter-vos a l'aula el primer dia de classe per començar el curs.

Gestió de les llistes d'espera

A mesura que es generin places vacants, el Servei Local de Català de Girona es posarà directament en contacte amb les persones aspirants a cobrir-les, via telefònica i/o correu electrònic, per estricte ordre de llista d'espera. La gestió d'altes i baixes es durà a terme a partir del 17 de desembre i continuarà fins al 18 de gener de 2019.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes