Guanyadores del joc de preguntes al voltant de l'exposició "Quan parles fas màgia", a Gavà

Voluntariat per la llengua

Del 5 al 23 d'abril, i coincidint amb l'exposició del Voluntariat per la llengua "Quan parles fas màgia"

La Biblioteca Josep Soler Vidal ha acollit l'exposició "Quan parles fas màgia" del 5 al 23 d'abril. Aquesta exposició forma part d'una campanya del Voluntariat per la llengua (VxL) que vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d'enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des que es va crear, el 2003. I ho vol fer a partir de la metàfora de la màgia. 


"Quan parles fas màgia" focalitza l'atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua. 


Una de les activitats que hi ha hagut al voltant d'aquesta exposició ha estat un joc de preguntes relacionades amb els textos dels plafons exposats. Per participar en el joc calia marcar la resposta correcta de cada pregunta i dipositar la butlleta emplenada amb les dades de cada participant a la bústia de l'exposició.


Les persones guanyadores han estat:
1r premi: Isabel M. 
2n premi: Salut M.
3rs premis: Marianella E. i Beatriz A.

Aquesta activitat ha estat organitzada pel Servei Local de Català de Gavà en col·laboració amb la Biblioteca Josep Soler Vidal.

Vols compartir aquesta notícia?