Actuacions del Pla Ofercat 2021 de Sant Boi de Llobregat

Socioeconòmic

L'Ofercat s'inicia l'any 2000, per observar de manera sistemàtica l'oferta lingüística dels establiments comercials de Catalunya, com a base per impulsar-hi accions de foment del català. Fa especial incidència en les zones d'alta intensitat comercial, centres comercials i zones comercials de barri.

El Pla Ofercat 2021 de Sant Boi de Llobregat s'ha centrat en la difusió de la legislació lingüística en l’àmbit del comerç, del Servei d’Assessorament Lingüístic (SA), el Voluntariat per la llengua (VxL) i els jocs en català entre els establiments comercials de l’associació Sant Boi Comerç, els establiments comercials regentats per persones d’origen estranger, altres establiments comercials i establiments de restauració de la ciutat.

També han rebut informació gestories i empreses de retolació de Sant Boi de Llobregat i ha augmentat el nombre d’establiments col·laboradors del VxL. 

Quant al programa de jocs en català, hem fet difusió dels 4 establiments que hi col·laboren i hem repartit cartes als Reis d’Orient entre escoles, ludoteques, biblioteques, casals de barri, etc.

Hem comptat amb la col·laboració del Departament de Comerç, Consum i Turisme i Sant Boi Comerç.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?