Nou material didàctic: Fils de conversa

Voluntariat per la llengua

Fils de conversa és una proposta didàctica amb materials virtuals per promoure la conversa als participants del programa Voluntariat per la llengua (VxL), als professors de cursos de català presencials o en línia com a recurs didàctic a l'aula, als alumnes com a material de reforç fora de l'aula i a tothom qui vulgui aprendre i practicar català.

Fils de conversa és una proposta didàctica de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya que ofereix materials virtuals per promoure la conversa als participants del programa Voluntariat per la llengua (VxL), als professors de cursos de català presencials o en línia com a recurs didàctic a l'aula, als alumnes com a material de reforç fora de l'aula i a tothom qui vulgui aprendre i practicar català.

Fils de conversa consta de 10 unitats temàtiques que tracten temes d'actualitat i a cadascuna sempre hi trobareu quatre blocs que anomenem fils:

  • Fil 1. Mira i parla
  • Fil 2. Escolta i parla
  • Fil 3. Guaita i opina
  • Fil 4. Parlem-ne i fem

Cada fil us proposa 4 activitats orientades a presentar vocabulari, fomentar la lectura entre iguals, practicar estructures lingüístiques i comunicatives i, sobretot, facilitar la conversa.

Aquest material ofereix més de 300 activitats que promouen la interacció i la conversa perquè feu les que més us agradin, us estimulin i us engresquin. Podeu consultar-ne la guia d'ús per tenir una explicació més detallada del seu funcionament.

Actualment hi ha disponibles les unitats 1 i 2, cada mes en publicarem una de nova.

vxl.eramprunya

Vols compartir aquesta notícia?