El Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà reprèn l'atenció presencial al públic amb mesures preventives i de seguretat

Altres

La cita prèvia serà indispensable per rebre atenció presencial

Prioritzant la seguretat i la protecció tant d'usuaris com de treballadors, el dilluns 22 de juny el Servei Local de Català de Sant Boi, seu del CNL Eramprunyà, reobre les portes a l'atenció presencial, sota estrictes mesures de seguretat i prevenció.

Una de les principals mesures de seguretat és que les persones interessades a rebre-hi atenció presencial caldrà que demanin cita prèvia a través del telèfon 936 529 585 o bé per correu a santboi(ELIMINAR)@cpnl.cat.

Malgrat això, l'atenció telemàtica continuarà sent la prioritat per garantir al màxim l'acompliment de les mesures de seguretat i salut públiques.

Les oficines del Servei Local de Català de Castelldefels, Gavà i Viladecans continuen tancades al públic. Les persones interessades a rebre atenció presencial o telefònica seran ateses al SLC de Sant Boi, seu del CNL Eramprunyà. Es pot contactar amb els SLC d’aquestes poblacions per correu electrònic:

castelldefels(ELIMINAR)@cpnl.cat

gava(ELIMINAR)@cpnl.cat

viladecans(ELIMINAR)@cpnl.cat

  • L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores
  • La seu del CNL Eramprunyà és oberta en aquest horari (plaça de Montserrat Roig, 1, edifici l'Olivera, Sant Boi de Llobregat)

CNL Eramprunyà

Vols compartir aquesta notícia?