25 anys fent bategar el català

CNL Eramprunyà

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 13 de juny de 2012

Cloenda dels cursos de català i del VxL del SLC de Sant Boi de Llobregat

L'acte de cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua de Sant Boi de Llobregat va comptar amb una gran assistència de voluntariat i alumnat.

Cloenda dels cursos de català i del VxL del SLC de Sant Boi de Llobregat

El grup Riu

L'alumnat i el voluntariat van gaudir amb l'actuació del grup musical Riu

Més de 140 persones van assistir, el dia 12 de juny,  a l'acte de cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua organitzat pel Servei Local de Català de Sant Boi de Llobregat amb la col·laboració d'Òmnium Cultural del Baix Llobregat, secció local Sant Boi,  i l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

L'acte va començar a un quart de set de la tarda amb la presentació del Sr. Oriol Rocosa, director del CNL Eramprunyà i el Sr. Luis Pérez, president del Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) Eramprunyà. Tot seguit, el grup musical RIU va interpretar cançons del seu primer disc i algunes de noves, que van ser molt ben rebudes pel públic assistent.

L'acte de cloenda va acabar amb un refrigeri elaborat pel bar de Cal Ninyo, establiment col·laborador del Voluntariat per la llengua, i gentilesa d'Òmnium Cultural del Baix Llobregat, secció local Sant Boi.


 


SLC de Sant Boi de Llobregat
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter