25 anys fent bategar el català

CNL Eramprunyà

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 3 de gener de 2019

Visita guiada a la fàbrica modernista de CaixaForum

Alumnat i voluntariat del Servei Local de Català de Sant Boi de Llobregat gaudeixen d'una visita comentada en aquest recinte modernista el passat 30 de novembre

Visita guiada a la fàbrica modernista de CaixaForum

El Servei Local de Català de Sant Boi de Llobregat ha organitzat una visita guiada a l'antiga fàbrica modernista de CaixaForum per al seu alumnat i voluntariat.
CaixaForum està ubicat en un dels edificis modernistes principals de Barcelona: la fàbrica tèxtil que l'industrial Casimir Casaramona va encarregar a l'arquitecte  Josep Puig i Cadafalch.
El disseny de la fàbrica és el resultat d'una brillant combinació de criteris estètics i funcionals, d'estil modernista i pionera quant a mesures de prevenció d'incendis i condicions de treball dels obrers.
La visita guiada d'aquest edifici ha permès descobrir totes les cares d'aquest bell exemple de l'arquitectura modernista industrial. Els secrets que amaga l'antiga fàbrica i l'espectacularitat de la transformació actual ens expliquen moltes coses sobre la història de Barcelona i, també, sobre els canvis que ha experimentat l'arquitectura durant l'últim segle.


vxl.eramprunyà
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes