25 anys fent bategar el català

CNL Eramprunyà

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 17 de desembre de 2018

Visita al Museu d'Història de Catalunya

Alumnat i voluntariat del SLC de Sant Boi de Llobregat van visitar el MHC

Visita al Museu d'Història de Catalunya

Divendres 14 de desembre, l'alumnat i el voluntariat del SLC de Sant Boi van poder fer la visita guiada a l'exposició permanent del MHC, que permet fer un recorregut per la nostra història des de la prehistòria fins a l'actualitat de la mà d'una guia que va ajudar a seguir el fil de la història de manera senzilla i amena.

El Museu d'Història de Catalunya ocupa un sector dels antics Magatzems Generals de Comerç (MGC). Tot i que l'edifici es coneix amb el nom de Palau de Mar, en realitat és l'única construcció conservada del vell port industrial de Barcelona. Els MGC van ser projectats l'any 1881 per l'enginyer Maurici Garrán que es va inspirar en els edificis portuaris anglesos de l'època. Encara avui es pot apreciar la familiaritat entre els docks de Londres o Liverpool i el Palau de Mar de Barcelona.

L'exposició permanent mostra la història mil·lenària de les terres que avui coneixem amb el nom de Catalunya i permet conèixer com va néixer i com es va expandir, els seus períodes de prosperitat i decadència, i el seu esdevenir fins arribar als nostres dies. A més, nombroses escenografies i interactius permeten aproximar-s'hi de manera lúdica i participativa.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes