25 anys fent bategar el català

CNL Eramprunyà

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 22 d'octubre de 2018

Hem visitat la Masia de Torre de la Vila

Divendres 19 d'octubre al matí alumnat i participants al Voluntariat per la llengua van visitar la Masia Torre de la Vila. 

Hem visitat la Masia de Torre de la Vila

Foto del grup

Centre d'Educació Ambiental i d'Estudi dels Residus de Sant Boi.

La Masia de Torre de la Vila és el Centre d'Educació Ambiental i d'Estudi dels Residus de Sant Boi. S'hi fan moltes activitats d'educació ambiental per als escolars de Sant Boi i també és la seu de l'ADF de Sant Boi. 

Jaume Rovira, tècnic de l'Ajuntament, va conduir la visita per les instal·lacions de la masia i ens va explicar l'origen i la finalitat de cadascun dels projectes duts a terme. Amb ell vam veure a l'exterior de l'edifici l'hotel d'insectes, el jardí de les papallones, l'estació de pòl·len, els diferents tipus de plantes que conreen, les basses amb peixos, els sistemes d'aprofitament i recollida d'aigua de pluja (jardí de pluja), l'hort vertical, l'estany, les plantes aromàtiques amb què els escolars fan les herbes de Provença, i moltes altres coses. A l'interior, vam veure cases niu, cases de ratpenats, i d'altres projectes que duen a terme en aquest centre.          

           


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter