25 anys fent bategar el català

CNL Eramprunyà

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 16 de febrer de 2018

Mou-te en català amb el VxL gavanenc: Caminada saludable pels conreus de Gavà i Viladecans

Mou-te en català amb el VxL gavanenc: Caminada saludable pels conreus de Gavà i Viladecans

El dijous 15 de febrer va tenir lloc una caminada saludable pels conreus de Gavà i Viladecans.  


El recorregut de la caminada va ser aquest: estació Renfe de Viladecans - outlets - creuem pont de la C-32 - carril bici - crematori de residus - camí de la corredora dels Llanassos - camí de les Iques - Serral llarg - depuradora de la Murtra - Espai Natural de la Murtra (sector Viladecans) - passera de vianants - La Murtra (sector Gavà) - camí de la Pineda - riera de les Parets - camí de la Mallola de Baix - Butsir, SL - av. del Mar - Planters Bordas - bus GA1 - final.


Sortida molt distreta i agradable que va permetre els assistents veure de primera mà l'activitat dels pagesos de part dels conreus de Viladecans i Gavà, així com gaudir de la combinació de diferents corredores d'aigua arreu del recorregut i contemplar diverses aus des dels miradors instal·lats a la Murtra.


La caminada va ser conduïda per la voluntària del Voluntariat per la llengua gavanenc Maria Casas, amb el suport del Miquel Sans, gran coneixedor dels paratges naturals del Baix Llobregat. Aquesta voluntària també ho és del Banc del Temps de Gavà (BATEGA), entitat col·laboradora amb el VxL i promotora d'aquesta activitat. 


Aquesta activitat s'ha emmarcat dintre del programa Mou-te en català, un pla de foment de l'ús del català impulsat per la Direcció General de Política Lingüística.


vxl.eramprunyà
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter