25 anys fent bategar el català

CNL Eramprunyà

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 30 de novembre de 2017

Dictats en línia autocorrectius

Treballa l'ortografia amb la col·lecció de dictats en línia autocorrectius dels nivells elemental, intermedi, suficiència i superior. 

Dictats en línia autocorrectius

La Direcció General de Política Lingüística ha renovat la pàgina del seu web Llengua catalana amb un centenar de dictats nous que es podran consultar, escriure i autocorregir interactivament des d'ordinadors, mòbils i tauletes. Estructurats en quatre nivells, permeten treballar l'ortografia i se'n pot descarregar lliurement tant l'àudio com el text.

Els dictats són un complement perfecte per a les persones que segueixen cursos de català per a adults i per a persones que es formen en llengua catalana de manera autodidacta. També són un recurs didàctic de primer nivell a disposició del professorat de català i una bona eina per conèixer el nivell d'escriptura i comprensió lectora dels alumnes. Els quatre nivells en què s'organitzen, elemental (B1), intermedi (B2), suficiència (C1) i superior (C2), corresponen als nivells del Marc europeu comú de referència per a les llengües.


SLC de Sant Boi de Llobregat
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes