25 anys fent bategar el català

CNL Eramprunyà

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 26 d'octubre de 2016

Tertúlia literària amb Ramon Minoves

Com a inici del nou curs del Club de lectura fàcil en català de la Biblioteca Josep Soler Vidal i presentació de la 23a edició del Voluntariat per la llengua de Gavà

Tertúlia literària amb Ramon Minoves

El passat 25 d'octubre va tenir lloc a la Biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà una tertúlia sobre el llibre de Ramon Minoves Contes a la vora del mort. La tertúlia era la trobada mensual del Club de lectura fàcil en català d'aquesta biblioteca, i aquest cop la sessió ha estat especial perquè els assistents han pogut conversar amb l'autor del llibre. 

Ramon Minoves va parlar de la mort, tema principal del seu recull de contes i al voltant del qual giren les anades i vingudes dels personatges. A la xerrada van assistir-hi els tertulians d'aquest club de lectura, voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua de Gavà, alumnes dels cursos de català del Servei Local de Català d'aquest municipi i usuaris de la Biblioteca que també havien llegit el llibre i que no es van voler perdre l'oportunitat d'escoltar l'autor. A més, els assistents es van interessar pel procés de creació literària de Ramon Minoves, que també escriu poesia. 

En acabar la xerrada l'autor va dedicar un exemplar de Contes a la vora del mort a la Biblioteca, i aquesta va fer un petit obsequi a l'escriptor. 

Gavà Televisió es va fer ressò de la tertúlia literària. 


vxl.eramprunyà
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter