25 anys fent bategar el català

CNL Eramprunyà

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 13 de juny de 2016

Nou quadern de la col·lecció Parlem tu i jo

Mou-te! és el setè quadern de la col·lecció i té com a tema central la pràctica de l'esport.

Nou quadern de la col·lecció <em>Parlem tu i jo</em>

La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura ha elaborat la col·lecció Parlem tu i jo, adreçada a les persones que participen al Voluntariat per la llengua. Aquesta col·lecció disposa de set volums publicats:

El primer volum, Viatgem pel món, és un text de Josep M. Espinàs, un còmic de Giovanni Castro i propostes de lectures i activitats relacionades amb els viatges per facilitar i  enriquir el diàleg  en les trobades de les parelles lingüístiques.

El segon volum, Tens temps? Què fem? té com a tema central el temps lliure i s’organitza en cinc apartats amb propostes per conversar i intercanviar opinions, coneixements i experiències.

El tercer volum, Ens entaulem? se centra en el menjar i el beure. Conté un text de Ramon Solsona, un còmic de David Parcerisa i diverses propostes per conversar i intercanviar opinions, coneixements i experiències.

El quart volum, Anem a casa? ens proposa llegir i conversar sobre diferents aspectes relacionats amb les cases on vivim. Conté la narració de Rafael Vallbona Les cases perdudes i el còmic La recerca, de Mercè Godàs.

El cinquè volum, Tot tipus de famílies, té la família com a tema central i inclou un conte de Sònia Moll, un còmic de Marta Comas i tot de propostes per conversar i intercanviar opinions, coneixements i experiències.

El sisè volum, Mirant al cel, vol facilitar la conversa a l'entorn de la diversitat religiosa i incorpora un text d'en Vicenç Villatoro i el còmic Pikorua. Els camins de l'amistat, de l'Albert Climent.

El setè volum, Mou-te!, té com a tema central la pràctica de l'esport. Compta amb la col·laboració de Xevi Sala Puig, que signa la narració, i de Toni il·lustració i David Vila, autors del còmic.

Parlem tu i jo és una col·lecció pensada per promoure el diàleg i la conversa, i alhora reforçar l'aprenentatge de la la llengua a través de la lectura. El material s'adreça tant a les persones que participen en el programa Voluntariat per la llengua o en clubs de lectura com als aprenents dels cursos de llengua catalana.


vxl.eramprunyà
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter