25 anys fent bategar el català

CNL Eramprunyà

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 27 de maig de 2015

Maria Carme Roca visita el SLC de Sant Boi de Llobregat

Gràcies al programa Autors a les aules de la Institució de les Lletres Catalanes hem pogut comptar amb la presència de l'escriptora Maria Carme Roca.  

Maria Carme Roca visita el SLC de Sant Boi de Llobregat

Maria Carme Roca

Xerrada de l'autora amb l'alumnat i el voluntariat

Més de 90 persones, entre alumnat i voluntariat,  van assistir dimarts 26 de maig a la xerrada de Maria Carme Roca. L'acte va començar amb la projecció de diversos vídeos (presentació de l'autora, lectura de passatges dels llibres, etc.) protagonitzats per l'alumnat de diferents nivells. Després, Maria Carme Roca va parlar de les raons que la van portar a escriure, dels seus inicis en el món literari  i de les tres novel·les treballades a classe aquest tercer trimestre: Intrigues de palau, Nits de celobert i Amb ulls de guácharo.

Les persones assistents van fer-li preguntes sobre la seva trajectòria literària, els personatges de les tres novel·les treballades a classe i les seves opinions sobre temes diversos. La xerrada va acabar amb la signatura de llibres per part de l'autora i una sessió de fotos.

Volem donar les gràcies a l'alumnat que ha participat als vídeos projectats i  que ha dedicat una part dels seu temps a editar-los. I, per descomptat, a la Maria Carme Roca per la seva simpatia i la seva xerrada tan interessant.

  

 

 

  

          


SLC de Sant Boi de Llobregat
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter