25 anys fent bategar el català

CNL Eramprunyà

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 24 d'octubre de 2014

Celebració dels 25 anys del CPNL i de l'inici dels cursos de català 2014-2015 del CNL Eramprunyà

Dijous 23 d'octubre el CNL Eramprunyà va fer l'acte de commemoració dels 25 anys del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i de l'inici dels cursos de català 2014-2015.

Celebració dels 25 anys del CPNL i de l'inici dels cursos de català 2014-2015 del CNL Eramprunyà

El Museu de Sant Boi va ser el marc d'aquest acte, que va comptar amb la presència i les intervencions d'Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL; Luís Pérez, regidor d'Educació de l'Ajuntament i president del Consell del CNL Eramprunyà; i Lluïsa Moret, alcaldessa de la ciutat.

M. Àngels Massip i Joana Llordella van parlar sobre la varietat dialectal de la comarca a partir del seu llibre "Dialectologia a través de la parla del Baix Llobregat". Es tracta d'un resum dels mètodes i les eines de la dialectologia, amb un conjunt de pautes bàsiques aplicables a estudis concrets. Recull també una descripció de trets fonètics, morfològics, sintàctics i lèxics de la parla del Baix Llobregat.

Després de la xerrada, l'alcaldessa va lliurar una litografia d'Antoni Tàpies a la presidenta per commemorar els 25 anys del CPNL i un obsequi del Museu de Sant Boi a cadascuna de les autores com a agraïment per la seva col·laboració en l'acte.

La celebració es va cloure amb un petit refrigeri per a totes les persones assistents.

                  

                   

      

           

                                  

  


SLC de Sant Boi de Llobregat

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter